2777
2789
عنوان

دستبند(نمیدونم دقیق ب اینا چی میگن) 78 میلیاردی!!!😐+ عکس بیاین ببینیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 77 پست
خدا ان شاالله برسونه  هممون بخریم    

خدا برسونه اینو نمیخرم یه کاخ میخرم توش کیف میکنم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنن بدله بابا خونه دزدم بیاد دست به این نمیزنه

یاد شوهرم افنادم میگه طلاهاتو تو سوراخ موش قایم نکن بنداز تو یه ساک پرچرک بذار دم دست دزد اومد رغبت نمیکنه بره سمتش فکر میکنه اشغال توشه😂

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره مثل یه بنده خدایی که همسایه صمیمیش بچه شو دزدیده بود

از این چیزا زیاد دیدم

یکی از دوستان خودمون بنده خدا خانمه شوهرش فوت شده بود پولاشو جمع میکرد میداد دامادش براش سکه بخره برای پس انداز..داماده حساب کتاب داشت چقدر سکه داره یبار رفته بود مادرزنش و خواهرزنشو کشته بود بخاطر برداشتن سکه ها😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یاد شوهرم افنادم میگه طلاهاتو تو سوراخ موش قایم نکن بنداز تو یه ساک پرچرک بذار دم دست دزد اومد رغبت ...

امروز فامیلمون تعریف میکرد میگفت دزد اومده فقط سرویس طلا رو برده دست به کارت هدیه اینام نزده فکر کن این یه گوشه تو کمد بیوفته فکر میکنه بلور و مجسمست برمیداره میندازه کنار، ولی بی شوخی دوست من یه جعبه جوار خرسی موزیکال داشت دزد اومده بود فکر کرده بود مجسمست دست نزده بود بهش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
امروز فامیلمون تعریف میکرد میگفت دزد اومده فقط سرویس طلا رو برده دست به کارت هدیه اینام نزده فکر کن ...

من همیشه طلاهام میذارم لا پنبه تو جعبه میذارم تو فریزر زیر مواد غذایی امیدوارم دزد عزیز هرگز به فکرش نرسه طلا تو فریزر باشه🥶🥶😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه طلاهام میذارم لا پنبه تو جعبه میذارم تو فریزر زیر مواد غذایی امیدوارم دزد عزیز هرگز به فکرش ...

اونم فکر خوبیه👌

اره بخدا تازه با ساطور زده بود تو صورتشون فکرشو میکنم قلبم ایست میکنه از ترس باور کن یوقتایی از شوهر ...

چه ترسناک.آره از آدم دوپا همه چیز بر میاد.ان شالله دلت شاد همیشه

خدا همیشه همراه ما هست  
چه ترسناک.آره از آدم دوپا همه چیز بر میاد.ان شالله دلت شاد همیشه

چه دعای قشنگی در حقم کردی عزیزم الهی غم نبینی گلم تنت سالم لبت خندون❤️

1
5
10
15
20
25
30