2777
2789
عنوان

دستبند(نمیدونم دقیق ب اینا چی میگن) 78 میلیاردی!!!😐+ عکس بیاین ببینیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 77 پست
تو ایران بخاطر یه دستبند ۲۰ ملیونی قمه رو زن مردم میکشن اینو بخری فکر کنم تو خونه سرتو میبرن 🥶

نه خواهر اینو ک داشته باشی دیگه تو کل خونت بادیگاردای دو متر طول ی متر عرضی میپلکن🤣🤣

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
اخه این چیزام خیلی یونیکن خریدارای خیلی خاص دارن فروششونم آنچنان به نظرم راحت نباشه با اون مقدار پ ...

کسی که می‌تونه همچین جواهری بخره ثروتش خیلی بیشتر از اینهاست و درآمد به اندازه کافی داره ...‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که می‌تونه همچین جواهری بخره ثروتش خیلی بیشتر از اینهاست و درآمد به اندازه کافی داره ...‌

اره درسته

ولی به نظرم چنین افرادی بازم دنبال درآمد بیشترن 

وگرنه به اونجا نمیرسیدن

انسانه و طمع و سیری ناپذیریش...

تو ایران بخاطر یه دستبند ۲۰ ملیونی قمه رو زن مردم میکشن اینو بخری فکر کنم تو خونه سرتو میبرن 🥶

کسی که پول خرید این دستبند رو داره به نظرت کجاها رفت و آمد داره؟ ... بعدم چیزی نیست که بندازه دستش بره خیابون گردی ... برای مهمانی و عروسی و... است.

نه خواهر اینو ک داشته باشی دیگه تو کل خونت بادیگاردای دو متر طول ی متر عرضی میپلکن🤣🤣

به این فکر کن که همون بادیگاردا دندون طمع تیز کنن بکشنت🥶🥶

دیگه خیلی جنایی شد😅

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر میکنن بدله بابا خونه دزدم بیاد دست به این نمیزنه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

این فقط واسه پز دادن خوبه😂پسندیدم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

به این فکر کن که همون بادیگاردا دندون طمع تیز کنن بکشنت🥶🥶 دیگه خیلی جنایی شد😅

یا خدااااا😂😂راست میگی ادم تو این شرایط ب دست خودشم نمیتونه اعتماد کنه

این دیگ چهارمغزه با این قیمت😂😂😂

تک مغز پستست

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کسی که پول خرید این دستبند رو داره به نظرت کجاها رفت و آمد داره؟ ... بعدم چیزی نیست که بندازه دستش ب ...

کاش دوستم بودی تو خصوصی یه چیزی در مورد‌طلای زیاد تو عروسی برات تعریف میکردم کرک و پرت بریزه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40