2777
2789

خانوما 

الان نظام جدید همه چیش با قبل فرق کرده ؟ 

یعنی میان ترم و پایان ترم ندارن ؟ 

در طول یک سال چهار بار امتحان نمیدن ؟ 

امتحانات نوبت اول شامل میان ترم و پایان ترم بود 

حالا چطوریه ؟ 

نمره میدن یا خوب و بد و عالی ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

بچه م سه چهار سال دیگه باید بره مدرسه 

نمی‌دونم سیستم آموزشی جدید چه معایبی داره !!

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاششم نمره ندارن توصیفیه میان ترم اول  ترم اول میان ترم دوم ترم دوم

مرسی عزیزم 😘

شما بچه تون کلاس چندمه ؟ 

سلام نظام آموزشی دبستان بر مبنای ارزیابی توصیفی است نه نمره ای(خوب و خیلی خوب و قابل قبول ...)

ارزیابی های مهم در سه نوبت برگزار میشود دی یا بهمن ماه

امتحانات امادگی قبل از خرداد ماه

و امتحان های نهایی خرداد ماه

روند امتحان گرفتن بستگی به دیدگاه معلم دارد.

الان سیستم کیفی توصیفیه، برای  دو تا دوره ابتدایی نمره لحاظ نمیشه و خیلی خوب، خوب، نیاز به تلاش و قابل قبول بیان میشه، و این ها رو بر اساس تمام عملکردهای دانش آموز در نظر می گیرن نه فقط امتحان، یعنی تکالیف، دست ورزی ها، فعالیتهای کلاسی و... مد نظر قرار می گیره. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
میره هفتم

از هفتم دیگه ارزیابی نمره ای میشه برای همین اصولا بچه ها دچار افت میشن.

امتحان ها مهر تا دی ماه(مستمرکلاسی)

دی تا بهمن(مستمر اول که اثر داده میشه در نهایی)

و خرداد ماه (نهایی)