2777
2789

چندشب پیش رفته بودیم پارک خانوادگی دعوت شام بودیم همه رفتن ساعتا دوازده،داشتیم میرفتیم 

یه آقای فقیر بودن پشت ش یه کیسه بود تو سطل اشغالارو نگاه میکرد اگه پلاستیکی چیزی هست برداره،بشدت حالش گرفته بود کفش پاش نبود و لنگ میزد 

بهش گفتم غذامیخوری بیارم؟ گفت نه گفتم خوردی پس 

گفت نه بقران هیچی نخوردم،تو پام شیشه رفته حالم بده با بغض رفت فهمیدم اصلا کفش نداره:((خیلی دلم شکست بعدش ک دور شد دو دستی زدم ت سرم کاش لااقل پاشو پانسمان میکردم 

کفشا لباسایی که نمیخاین و لازم ندارید رو جای اینکه بندازید دور بدین ب این کارتن خوابا گناه دارن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بطری و اینا نمیفروشم جدا میزارم تا برش دارن

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
سلام و عرض ادب یه عدشون متاسفانه معتاد هستن تو محله ما هم هستن هرچی پول گیر میارن پول مواد میدن ...

اونام گناه دارن خیلیا به چشم یه انگل و بدبخت بیچاره بهشون نگاه میکنن خیلی از مردم تا میبینن معتادن کمکشون نمیکنن،ولی اونام انسانن،و زندن و بنظر من تنها دل خوشی ایی که بین این دنیا واسشون مونده همون موادشونه 

طرف هیچ خانواده ایی نداره،هیچ سر پناهی نداره،تا سر تو زباله ها غلت میزنه تا چیزی پیداکنه واسه فروش،یه دست لباس خوب نداره هیچکس باهاش خوب رفتار نمیکنه ،ی ذره پول گیرش بیاد جای اینکه بره غذا بخره میره مواد میگیره که واسه چن لحظه م ک شده سرخوش بشه 

اون دیگه حتی از خودشم گذشته.

من بطری و اینا نمیفروشم جدا میزارم تا برش دارن

منم پلاستیک و بطری و چیزایی که بدردشون میخوره رو جدامیذارم میدم بهشون ادم شرمنده میشه میبینه اینا دارن تو اشغالای ما دست و پا میزنن 

اونام گناه دارن خیلیا به چشم یه انگل و بدبخت بیچاره بهشون نگاه میکنن خیلی از مردم تا میبینن معتادن ک ...

سلام و عرض ادب

من‌نمیگم اینا انگل و... هستن

بعضی ها واقعا خودشون میخوان اینطوری باشن

ما یه گروه جهادی داشتیم

وقتی برنج میدادیم

کیسه های برنج ها رو در میاوردیم میریختیم تو پلاستیک بهشون میدادیم

چون طرف میبرد میفروخت پول مواد میداد

یه چند نفری فرستادن برای ترک ولی ترک نکردن

خوب وقتی اینادلشون برای خودشون نمیسوزه

از ماها چه انتظاری باید داشته باشید

طرف بخاطر مواد قید همچیشو میزنه

این درست نیست