2777
2789
عنوان

بنظرتون ۱۸ سالگی واسه شوهر کردن زوده نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ۲۰ازدواج کردم همسرم خوبه ولی بنظرم بزار بالای ۲۵با دوستات خوش باش درست رو بخون جوونی کن مسافرت برو ک بعدا هیچی تو‌دلت نمونده باشه ازدواج تو سن کم ب چه درد میخوره زود میفتی تو مشکلات 

موقعیت همون فقیر بودنه تربیتم باز به پدر مادر ادمه 

نه من تو فرهنگش هستم . اکثرا پولدارن لنگ دوقرون شوهر نیستن.ولی دخترا جوری بار میارن که زن زندگی و خونه باشن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم دختری که تو سن هجده سالگی شوهر میکنه یا از سر فقره یا از سر بببخشید خنگ بودنشه دختر هجده ساله ...

ببخشید ولی آدما باهم متفاوتن.

من ۲۰ سالمه ولی حس میکنم نهایتا ۱۶ ۱۷

از اونورم دوستایی دارم که میشینی باهاشون صحبت می‌کنی فکر میکنی از سن اصلیشون ۱۰ سال بزرگترن.

شما شاید یک معیاری داشته باشی ولی همه مثل شما فکر نمیکنن و نمیتونی طرز تفکر اونا رو صرفا چون با تو یکی نیست بی ارزش تلقی کنی.

این همه آدم هستن که عاشق میشن، این همه آدم که عاشق بچه هان و دلشون میخواد تو این سن ازدواج کنن. و از کجا معلوم؟ شاید سن عقلیشون از الان من و شما حتی بیشتر باشه. انقدر راحت لطفا رو آدم ها لیبل نزنین.

مرسی اره واقعا نظرم برگشت میدونی خودمم این نطرو دارم ولی خواستگار میاد دچار دوگانگی عجیب غریبی میش ...

می‌دونم منم مثل تو بودم. خب نیازه هم عاطفی هم ج.ن.س.ی هم اون برنامه ریزیای ایده‌آلیستی که یه وقت عقب نمونم از زندگی ولی الان از این استقلال نسبیه بیشتر راضیم یعنی الان می‌فهمم چرا فعالای حقوق زنان روی بودن زن تو جامعه تاکید دارن تا نباشی نمی‌فهمی زندگی درواقع اینه نه اون حبس خانگی که بیشتر خانما بهش دچارن

قیافمم باهاش همخونی داره قدم کوتاهه لاغرم هستم همه فک میکنن ۱۲ ۱۳ سالمه😂😂همیشه هم لباس خرگوشی و خ ...

تو خیلی منی😂😂😂

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
هی خدا😂😂 چون فامیلن بیشتر شک دارم ۷۰ درصد دلم نمیخواد شوهر کنم ۳۰ درصدی دارم گول میزنم خودمو ک ...

تو رودروایسی؟

نه اشتباه بیخیال خوبه گوشیم خاموشه .اواخر 3 تاشون شوهر کردن😂😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چرا عزیزم خیلی هم مهمه تو میخوای سالها با اون فرد باشی ولی ادم در بعضی از سن ها واقعا به این پختگی ن ...

آره عزیزم معلومه که مهمه.

ولی همون‌طور که گفتم آدما شبیه به هم نیستن.

ببخشید ولی آدما باهم متفاوتن. من ۲۰ سالمه ولی حس میکنم نهایتا ۱۶ ۱۷ از اونورم دوستایی دارم که میشی ...

عزیزم مگه به حرف زدنه اصلا متن منو خوندین شما 

من درمورد زندگی زناشویی اینجوری منظورمه یه دختره هجده ساله همه نمراتشم عالی خب الان مثلا شوهر کنه چون نمراتش عالیه حتما زندگی هم که داره عالیه وقتی ادم سن بالاتر میره تجربه های بیشتری گیرش میاد من نظرمو گفتم شما هم نظرتون گفتن نظرتون قابل احترامه