2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این رابطه ای که دارم

641 بازدید | 43 پست

دو ساله با یه آقایی توی رابطم اولا قصدش واقعا ازدواج بود ولی الان شیش ماهی میشه هی میگه من نمیتونم ازدواج کنم ، دستم خالیه ، شرایط اقتصادی ندارم 

اول ماشین خوب بخرم بعد خونه بخرم درامد خوب که داشتم به ازدواج فکر میکنیم

میگم جفتمون با هم کار میکنیم یه زندگی از صفر باهم شروع میکنیم من همیشه کنارتم ، زندگی خوب اسنه که با هم بسازینش ولی اون میگه نه دوتایی هم کار کنیم کفاف نمیده

الان شرایط مالی خیلی خیلی معمولی داره، نه میزاره ازش جدا بشم نه یه حرکتی میزنه نمیدونم چیکار کنم راه درست به نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با این آدم های عاس و پاس وارد رابطه میشین ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
چرا با این آدم های عاس و پاس وارد رابطه میشین ؟

آس و پاس نیست اخه ، کار داره ماین داره موتور داره ، خانواده ای داره که بتونه حمایتش کنه اما خودش میگه من سنم کمه هدفم الان ازدواج نیست هدفم پولدار شدنه ازدواج دست و پام میگیره