2777
2789
عنوان

چرا جدیدا درد برای زایمان نمیگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم اینجوری بود چند روزم از وقتش گذشت 

دکتر بهش گفت چون تحرک نداری دردتم نگرفته

ولی خودم تو بارداری ب شدت فعال بودم هم کار خونه هم خرید هم ورزش هم درس همه کارام و خودم میکردم

حتی وقتی گفتن جفتم پایین بازم خودم کارام و میکردم با مراقبت

دو هفته زودتر بچم ب دنیا اومد خیلی ام راحت زایمان کردم

زمانش برسه درد میاد،،،قدیم ک اصلا تقویم چهل هفته نداشتن و حساب نمی‌کردن فقط منتظر درد بودن ولی الان طبق محاسبه میگن امروز رفتی تو چهل و یک پس برو برا زایمان با آمپول ،،،از اونور کم تحرکی مامانی ایرانی،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ولی خب با آمپول فشار روندش تندتر هست بعدم به ۶ اینا که برسه کلا میزنن آمپول را

من درد نداشتم آمپول زد ۶ الا ۷ساعت بعد دنیا اومد ولی دوسانت شده بودم شدید درد داشتم یعنی شدیدا اونایی ک طبیعی درد دارن تا ۴ ۵ سانت خیالشون نیست 

وای دقیقا خودمم از ترس خفه شدن رفتم بستری شدم

در اصل بارداری ۴۲ هفته است. 

تاریخی که برای بارداری حساب میکنن ، یعنی شما در دو هفته ی اول هیچ بچه ای نداری (اولین روز آخرین پریودی ) 

باید این دو هفته رو هم صبر کنن که کار خودشون رو راحت میکنن. زن بیچاره رو میفرستن بیمارستان ، بچه دنیا اومد که هیچی ، نیومد شکمش رو تیغ میزنن و بچه رو درمیارن. 

به همین راحتی !

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عه ، پس چرا نتونستی بدون امپول زایمان کنی تعجب میکنم

نمیدونم بخدا اینقدر منتظر درد بودم ولی هیچی اخرم ترسیدم بچه چیزش بشه رفتم بیمارستان و گفتم دو روزه بچم حرکتاش خیلی کم شده و بستری کردن

نمیدونم بخدا اینقدر منتظر درد بودم ولی هیچی اخرم ترسیدم بچه چیزش بشه رفتم بیمارستان و گفتم دو روزه ب ...

عجیبه ، بازم همینکه الحمدلله نی نی سالم به دنیا اومد و حواست بوده شکر خدا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مثل قدیم ک‌فقط منتظر درد بودن بدون حساب زمان بارداری 

اره دیگه 

مادرم می‌گفت قبلا برای سزارین تاریخ میدادن. حالا جدیدا مد شده برای طبیعی هم تاریخ حساب میکنن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من درد نداشتم آمپول زد ۶ الا ۷ساعت بعد دنیا اومد ولی دوسانت شده بودم شدید درد داشتم یعنی شدیدا اونای ...

من اولی طبیعی بودم شب تا صبح درد بردم ریز ریز دیگه ساعت ۲ بعداز ظهر کمرم دولا شد از درد رفتم بیمارستان گفت ۳ سانتی.یعنی از ۱۲ شب تا ۲ بعداز ظهر ۳ سانت بودم.دکتر نبود اعزام شدم اصفهان اونجا بعد پذیرش شده بودم ۶ سانت ساعت ۹ شب زایمان کردم

وقتی اصفهان رسیدم کیسه آبم را پاره کرد با یه چیزی مثل خط کش و آمپول فشار هم زدن🫣