2777
2789
عنوان

یعنی مامان منم منو دوست داره؟

119 بازدید | 15 پست

من مادرمو ندیدم تو نوزادی جدا شده از پدرم و همون موقع ازدواج کرد بچه هم داره الان 

من با مادربزرگ پدری بزرگ شدم بچه که بودم نمیفهمیدم حتی کسی به مامانم میگفت مامانبزرگت عصبانی میشدم بعد کم کم فهمیدم ولی بخاطر این که مدیون زحمت های مامان جونمم هیچ وقت نه حرف مادرمو ردم نه خواستم ببینمش

الان که دیگه ۲۱ سالمه درک میکنم حس مادر به فرزندو اصلا اون نگاه مادرا به بچشونو میگم یعنی مادر منم دوسم داشت؟

من انقدر بچه بدی بودم که تو ۲۰ روزگی تو خونه تنهام گذاشت و رفت دوستام انقدر خوب ماماناشون باهاشون رفیقن نگرانشون میشن باهاشون درد دل میکنن من هیچ کسو ندارم که حتی مریض هم میشم به کسی نمیگم چون مهم نیست فقط موفقیتام حال خوبم براشون خوبه اگه یموقع خطا کنم میگن دختر همون مادری دیگه....

من تا حالا هزار بار تصورش کردم میگن شببه مامانتی تو ایینه نگاه میکنم تصورش میکنم ولی چ فایده

نمیخوام ببینمش مطمعنم اونم الان زندگی و نظم خودشو داره و نمیخواد منو ببینه

کاش میدونستم وقتی فهمید معلم شدم چ حسی داشت وقتی الان بنر رتبه دو رقمی ارشدمو تو شهر میبینه چه فکری میکنه 

پ.ن ۲۱ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم🙃

تو دکتر ابده الی هستی اگه یروز بچه پار شدم ارزو میکنم دخترم به عاقلی تو باشه

مادرت میدونم دوست داره ولی قبول کنیم همه ادما خودشونو بیشتر از ما دوست دارن، مادرتم خودشو بیشتر دوست داشته به هر حال نتونسته زندگی کنه جدا شده. منم یبار. حدا شدم وقتی داشتم جدا میشدم حامله بودم، انقد میترسیدم که قراره چی بشه

تهش سقط شد خود ب خود

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

تو چرا تلاش نمیکنی بری خودت  خودت برو

نمیتونم زحمت های خانوادمو نادیده بگیرم اون بود که انتخاب کرد برای همیشه نببنتم همون موقع که داشت میرفت مطمعنم خوب فکراشو کرده و اگه میخواست هم میومد ما فامیل دور هستیم و قطعا سخت نیست براش پیدا کردن من 

تو دکتر ابده الی هستی اگه یروز بچه پار شدم ارزو میکنم دخترم به عاقلی تو باشه مادرت میدونم دوست داره ...

لطف داری به من عزیزم 

ایشالله خدا یه بچه صالح و سلامت بده 

توهم برام دعا کن خیلی تو فشارم💖

نمیتونم زحمت های خانوادمو نادیده بگیرم اون بود که انتخاب کرد برای همیشه نببنتم همون موقع که داشت میر ...

پیدا کردنت اوکی سخت نیست 

ولی بنظرم برو ببینش .مادرته .زحمت کشیده به اندازه همون روزایی ک بوده عزیز .زحمت شو نادیده نگیر

لطف داری به من عزیزم  ایشالله خدا یه بچه صالح و سلامت بده  توهم برام دعا کن خیلی تو فشار ...

انشاالله بهترینا واست پیش میاد. غصه نخور هر کس یه سرنوشتی داره دیگه... منم ۲۲ سالگیم مادرم فوت شد. دقیقا همون سال طلاق گرفتم... روزای افتضاحی داشتم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

زحمتی که مامانجون و بابا و عمم و بابابزرگم ۲۱ سال کشیدن چی؟

زحمت کشیدن درست 

ولی ۹ ماه هم زحمت بارداری و حمل کردن چی؟ 

هعی مقایسه نکن .اونا جایگاه خودشون 

مادرت هم جایگاه خودش 

زحمت کشیدن درست  ولی ۹ ماه هم زحمت بارداری و حمل کردن چی؟  هعی مقایسه نکن .اونا جایگاه خ ...

۹ ماه نه ۷ ماه انقدر رعایت نکرد که در اثر زایمان زودرس خواهر دوقلوم الان معلول حق خودمم حلال باشه حق خودمو اخر دنیا حلالش نمیکنم