2777
2789
عنوان

واقعا لباس بچه انقدر گرون شد ه؟

158 بازدید | 16 پست

امروز یه بلوز قیمت کردم یقش حالت توری داشت جنسشم یه کرپ بی کیفیت بود قیمتش ۷۰۰ بود. نمی دونم ترک بود یا چی هر چی بود دستش که می زدم مشخص بود جنس نداره. بعد تیشرتای ساده ترشو می داد ۴۰۰. 

می دونم گرونی تو این مملکت دیگه عجیب نیست اما دیگه تا این حد؟!!! باید اون بلوزه رو می دیدید🤐 

🌻💜🌻💜🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس بچه گرونه،ولی بعضی از فروشنده ها هم بی انصافی میکنن.دیگه از طلا که نیستن

اره اخه اصلا بهش نمیومد. خوب گرون باشه ادم تعجب نمی کنه چون خودمون می دونیم داریم تو چه مملکتی زندگی می کنیم ولی لااقل جنسش اگه با کیفیت نیست دیگه بنجلم نباشه😶

🌻💜🌻💜🌻

تازگی مشهد بودیم ،لباس بچه ۱۷ شهریور و بازار رضا خیلی خوب بود..البته باید دور میزدی و اختلاف قیمت ها رو میدیدی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه بابا حتما بهار رفتی خرید

همین امروز رفتم معازشم یه مغازه کوچیک بود چون سر راهم بود و باید برا یه بچه ای کادو پیدا می کردم رفتم داخل وگرنه اصلا ظاهر دهن پر کنی هم نداشت چه مغازش چه جنساش

🌻💜🌻💜🌻
همین امروز رفتم معازشم یه مغازه کوچیک بود چون سر راهم بود و باید برا یه بچه ای کادو پیدا می کردم رفت ...

کدوم سمت بود مغازه اش ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
آره من دیروز بیرون بودیم داشتم به بچم نگاه میکردم  با خودم میگفتم نگاه لباس تنه بچم تا صندلاش ...

باز قیمتایی که گفتی منطقی ترن اخه تیشرتایی که ۴۰۰ می داد خیلی ساده بودن

🌻💜🌻💜🌻