2777
2789
عنوان

اولین زندگی مشترک مون اولین شبی ک همسرم با دوستاش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 76 پست

خب اگه عقدی که پاشو جمع کن برو خونه خودتون حتی اگه دوره خونتون زن گرفته فقط برای یک کار وگرنه که بهش پیام بده بگو شهر غریب منو ول می کنی خودت میری خوشگذرونی مردونگیت همنقده؟

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا😐مردا رو رو بدی سوارت میشن،باید از اول بدونه که از این خبرا نیست

بخدا اگه شوهر من اینکارو بکنه جررررش میدم

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
مخام امشب تنها بخابم بگم خابم برده در اتاق قفل کنم

ب نظر من ک هیچوقت نزار ب تنها خوابیدن عادت کنه🤷🏻‍♀️ بعدا ک اومد با لوندی و زبون خوش بهش بگو کاش امشبو دوتایی میگذروندیم و این چیزاا با قهر و دلخوری و سکوت چیزی درست نمیشه

نه جاتو جدا نکن،بزار بدونید که هر اتفاقی ام بیوفته هر قهری یا ناراحتی ای نباید جاتونو جدا کنید

خیلی دلم گرفت خیلی 

بااینک میدونم با اون دوست خرابش رفته بیرون 

بخدا اگه شوهر من اینکارو بکنه جررررش میدم

وای منم اخلاقم اینجوریه ولی مجردم،مامانم همیشه میگه بیچارش میکنی😐😂میترسم واقعا تو زندگی مشترک بد باشم و نگذرم زیاد جنگ و دعوا بکنم چون اصلا نمی تونم کوتاه بیام

وای منم اخلاقم اینجوریه ولی مجردم،مامانم همیشه میگه بیچارش میکنی😐😂میترسم واقعا تو زندگی مشترک بد ب ...

منم مجردی همین بودم ولی الان واقعا صبرم تموم شده خیلی جاها کوتاه میام تو دلم جمع شده غصه هام

شوهر من دوست و رفیق زیاد داشت دوسالونیم پیش ک عقد کردیم تا ۷ ماه پیش ک عروسی کردیم عقد بودیم و خونه خانواده هامون بودیم وقتایی من نبودم با هماهنگی من بعضی وقتا میرفت با دوستاش بیرون و استخر و اینا اما من وقتی پیشش بودم چ تنها بودیم چ حانوادشم بودن ب هیچ وجه جایی نمیرفت حتی اگ کار مهمی براش پیش میومد منو تنها توخونه نمیذاشت اکثر وقتا باخودش میبرد دوستاشم زنگ میزدن میگفت خانومم تنهاست نمیام بعد یبار توخونشون بودم خانوادش خونه روستاشون بودن شوهرم رفت تعمیر گاه من خواب بودم صبح بود بعد دوبار اومد بهم سر زد دوباره رفت چون گفته بودم تنها میترسم هوامو داشت الانم ک ۷ ماهه عروسی کردیم خداروشکر همینطوره دوست رفیق کمتر شده اونام  خودشون رعایت میکنن و چند تا دوست داره گاهی مثلا میگن بریم استخر شوهرم میگه برم ؟ میگم برو بعد با اسن حال توخونه تنهام نمیذاره میگه برو خونه دوستات یا برو خونه خالم تا میام خداروشکر میکنم و گوش شیطون کر 

از همین اول هررفتاری باشه کنترل نشه تا اخر همونه 

و اینکه با سیاست کنترلش کن بفهمه میخای بهش دستور بدی و امر کنی به هیچ وجه راه نمیاد

خیلی دلم گرفت خیلی  بااینک میدونم با اون دوست خرابش رفته بیرون

بین به هر حال حق داره اونم بعضی روزا رو با دوستاش بگذرونه،هرجند که 90 درصد وقش برای توعه 

ولی توام باید دوستای خودتو پیدا کنی که اینحور وقتا تنها نمونی