2777
2789
عنوان

قهر شوهر

158 بازدید | 13 پست

میگم جدیدا مردها چرا اینقدر لوس شدند  شوهرم دو روزه  قهره منم محلش ندادم  فکر کرده مامانشم هر چی میگه بگم اشکال نداره  پنج ساله پیرم کرده با این رفتارهای  خودخواهانه و بچه گانه و ناپخته اش  . کاری کرده روم نمیاد با خودم ببرمش تو جمع فامیلامون 😞😞   با این طور مرداد باید چیکار کرد ؟ گیر پسرم هستم. فعلا بچه اس تنه‌اش بزارم😭

دقیقا شوهر من....من تو این چند سال یککککککبار قهر نکردم....ولی اون یکسره قهره.دو روز دو روز منو میذاره بلک لیست.واقعا خسته شدن.هفته ای دو سه بار میشه بعصی وقتا.....وقتی خوبه خیلی خوبه ها.ولی بدم باشع قهرررررر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالتونه

۳۵ سالمه شوهرم ۴۵ شاید باورتون نشه این پنج سال تا این پایه من زندگی سرپا نگه داشتم  اصلا نمیتونه زندگی کنه  خاله زنکه تا بحثمون میشه سریع به پدرو مادرش اطلاع رسانی می‌کنه    خلاصه بگم تمام عقده های دوران مجردیشو  آورده تو  زندگی متاهلی  

۳۵ سالمه شوهرم ۴۵ شاید باورتون نشه این پنج سال تا این پایه من زندگی سرپا نگه داشتم  اصلا نمیتون ...

کنار بیاید یجوری باهم . سنش هم خوبه ولی خب مردا کلا همینن 

اختلاف سنی هم خوبه ، مشکلی ک نداری.؟

💕🌸☘️🌹

کنار بیاید یجوری باهم . سنش هم خوبه ولی خب مردا کلا همینن  اختلاف سنی هم خوبه ، مشکلی ک نداری. ...

کلا شوق و ذوق هیچی نداره. خونه زده به اسم مادرش  هرچی میگم به اسم خودت بزن من  به درک  الان بچه داری دین بچه به گردنته  انگار نه انگار  در حالی که مادرش ادعای سهم داره.  باورش نمیشه مادرش گفته خونه منه بعد ۲۰ سال سابقه کار پس انداز صفر.  ۸۰ متر خانه داره که اونم در گرو پدرو مادرشه 

یعنی با پول خودش خریده بوده.؟

بله. فقط بیست میلیون کم میاره مادرش کمکش می‌کنه الان پدرش گفته خانه سه دانگ سه دانگه  مادرش گفته تا من زنده ام خانه به فروش نمیره. شوهرم این حرفا شنیده از ترسشون هیچ نمیگه خودشو زده کوچه علی چپ  الان منم سر این قضیه خیلی مشکل دارم تو خانه اصلا حس خوبی ندارم  همش جروبحث داریم 

چی بگم والا حق دارین

تازه یه نمونه از مشکلاتمه  . هرکس منو یا خانوادمو  میبینه میگه حیفه چرا  این انتخاب کردین. متاسفانه تا یکسال خودشو نشون نداد بعد یکسال کم کم اون روشو نشون داد