2777
2789
عنوان

کی دعای خوب برای فروش ماشین داره 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 18 پست
بوگو

عزیزم ما هم خیلی وقت بود که منتظر مشتری ماشین بودیم اما انگار نه انکار

تو اینستا اتفاقی اینو دیدم که برای فروش هر وسیله ای کلمه ceeport رو بنویسید و داخل وسیله بذارید.من به همسرم گفتم مگه میشه؟چه چیزا

اما گفتم حالا بذار امتحان کنیم.نوشتم و تو داشبورد گذاشتم.خدا شاهده سر یک هفته به قیمت فروختیمش

خیلی جالب بود و مشکلمون حل شد

شما هم امتحان کن انشالله که اوکی بشه

اگه شد برام دعا کن

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ماشین شوهرم ۶ ماه بود فروش نمی‌رفت از همین جاها یکی از دوستان حاج آقا براتی رو معرفی کرد منم بهش زنگ زدم خودش برام دعا انجام داد ۴۸ساعته ماشینمون فروش رفت شماره شو الان ندارم فقط آیدی تلگرام شو دارم می‌زارم هر کس خواست در این زمینه ها بهش پیام بده @Keysheyi

سلام من ماشین شوهرم ۶ ماه بود فروش نمی‌رفت از همین جاها یکی از دوستان حاج آقا براتی رو معرفی کرد منم بهش زنگ زدم خودش برام دعا انجام داد ۴۸ساعته ماشینمون فروش رفت شماره شو الان ندارم فقط آیدی تلگرام شو دارم می‌زارم هر کس خواست در این زمینه ها بهش پیام بده @Keysheyi