2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد ۲ ماه

956 بازدید | 24 پست

سلام مامانا فکر میکنم پسرم سرماخورده چون اول خواهرش گرفت و احتمالا از اون گرفته دو روزه سرفه های خلط دار میکنه دکتر قطره پلارژین و اسپری بینی داده امت ب نظر امروز خلطش بیشتره اما در کل فقط سرفه داره و علائم دیگه ای نداره داروی رفلاکس میخوره با شیرخشک مخصوص یعنی مطمئنا از رفلاکس نیست و از سرما خوردگی

دوباره باید ببرمش دکتر یا باید صبر کنم بازم تا تاثیر دارو رو ببینم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

اگر نمیتونه خوب نفس بکشه دستگاه بخور بگیر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارهنگ دم کن بده کنار داروش

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
اگر تب نداره همین داروهاش رو ادامه بده

نه خداروشکر فقط سرفه های خلط دار واقعا ناراحت میشم از سرفه هاش و دارم دق میکنم ب نظرتون قطره پلارژین خوب هست و تاثیر داره

نه خداروشکر فقط سرفه های خلط دار واقعا ناراحت میشم از سرفه هاش و دارم دق میکنم ب نظرتون قطره پلارژین ...

اسی دخترمنم دوماهشه بعضی وختا بینیش میگیره اون قطره ک داده خوبه؟

نه خداروشکر فقط سرفه های خلط دار واقعا ناراحت میشم از سرفه هاش و دارم دق میکنم ب نظرتون قطره پلارژین ...

اره داردی خوبیه. تا زمانی که تب نداره نبر دوباره همین دارو خوبش میکنه.سرفه خشک بدتره.

الحمدلله علی کل حال
بزار پنج روز از داروهاش بگذره اگه بازم خلط دار بود ببر دکتر تا آنتی بیوتیک بگیره

صبر کزدن خیلییییی سخته خیلییی اما باید تحمل کنم انگار از طرفیم آنتی بیوتیک برا بچه ۲ ماه واقعا خیلی بده