﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر ترزا ی مرکز برا فقیران مریض درست کرده بود اما پرستارا بعد مرگش گفتن اجازه نمیداده سرنگهارو عوض کنن و میگفته برای این فقیرا سرنگای دست دوم سوم استفاده بشه و ...
اممم ی پادکست گوش دادم ازش مادر ترزا ی مرکز برا فقیران مریض درست کرده بود اما پرستارا بعد مرگش گفتن ...
وای چه جالب من نمیدونستم🥲🥲
منممم خودم قبل شنیدنش خیلییی از شخصیت مادر ترزا خوشم میومد ولی یکم وجهش تاریک شد برام
واقعا نمیشه درست بفهمی کی خوبه کی بد واقعیه😂😑