2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

298 بازدید | 77 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

اگر قابل باشم و خدا و امام زمان قبول کنن سعی می کنم هر روز ۱۰۰ حمد بخونم و به نیت ۵ نفر تو این تاپیک هدیه به امام زمانمون برای حاجت روایی 🤲🏻🌹

هر دفعه خواندم لایک می کنم و رپلای می کنم 

پس نا امید نشید که پست بذارید 

بالاخره نوبت شما هم می ره 

اگر توانی هم برام نبود هرچه تا آخرین بار خواندم هدیه به همه🌺

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

لطفابرای منم بخون💚

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتماعی روا باشید 🤲🏻🌹 ۱۰۰ حمد خوانده شده  التماس دعا 🌱🤲🏻

منم برات خوندم❤️

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
برای بچه دار شدن  منم بخون  انشاءالله به بهترین شکل ممکن حاجتروا شی

الهی حاجت روا باشید🌷🤲🏻

۱۰۰ حمد خوانده شده 

التماس دعا 🤲🏻🌱

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
الهی حاجت روا باشید🌷🤲🏻 ۱۰۰ حمد خوانده شده  التماس دعا 🤲🏻🌱

ممنون گلم ،منم به نیتت ۱۴ مرتبه حمد خوندم و هدیه کردم به بی بی ام البنین و امام جواد انشاءالله به حق باب الحوائج هرچه زودتر خدا شفای عاجل بده و سلامتیت رو کامل به دست بیاری و تنت سالم باشه و دلت شاد عزیزم