2777
2789

خانما من 3 هفته پیش ازمون دادم کلا هر ماه ازمون میدم / نپرسین چه ازمونی/

بعد سه هفته همین 30 دقیقه پیش داشتم چای میریختم برای بابا مامانم که بابام اومد گفت چند شده ازمونت ؟ گفتم خوب دادم یادم نمیاد بعد شام نگاه میکنم

بعد مامانم گفت مگه میشه ادم یادش بشه و بابام خنده های از روی تمسخر میکرد 

بعد گفتم خب اره پیش میاد خیلی از امتحان گذشته و .. بعد خواستم برای خودم شام بریزم مامانم گفت هر وقت جواب ازمونت یادت اومد بعد بیا غذا بخور بعد بابام هم همینطور خنده از روی تمسخر میکرد خیلی این کارش منو اذیت می‌کنه بعد گفتم خب بذار غذا بخورم گفتم که میرم نگاه میکنم دیر نمیشه 

دیگه مامانم گفت نه و نذاشت بخورم منم ناراحت گفتم چرا این کار رو می‌کنین این حرکات چیه خب بابا از اون طرف داره منو با خنده هایش اذیت می‌کنه شما هم نمیذاری چیزی بخورم 

بعد بابام گفت دختره عقل نداره مامانمو تایید میکرد دلم خیلی شکست ، بعد گفت داداش کوچیکترت/ 8 سالشه/ عقلش از تو بیشتر🥺

واقعا هنوز نمی‌فهمم چرا اینقدر دنبال دعوا هستن

بعد من گفتم چیزی که نگفتم فقط گفتم که بعداً نگاه میکنم . 

دلم خیلی گرفته ‌‌

گاهی اوقات نامزدم بهم میگه خانوادت پسر سالارن 😔 دلم بیشتر میگیره چون حرفش واقعا حس میکنم درسته . یه جوری مادر و پدرم رفتار کردن که نامزدم اینجوری میگه

به خاطر این نذاشتن شام بخورم

........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون اگه درسیه حق میدم بهشون

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

وقتی یکی درموردپسرسالاری حرف میزنه تعجب میکنم که آیامن باهمه فرق دارم یااینجوریه آخه عاشقه دخترم وبخاطرنداشتنش همش غصه میخورم بابامم پسرنداره ولی یکبارهم به زبون نیاورده که چراپسرندارم

عیب نداره تو هم با موفقیت به همه نشون بده چقدر خانومی و الان هم برو دوباره برا خودت غذا بکش و بخور و هیچ وقت اجازه نده نامزدت در مورد روابط تو و خانوادت نظر بده بهش بگو که اتفاقا خانوادم بسیار دختر دوستن به خدا منم دخترم را خیلی دوس دارم ولی یه وقتایی یه کارایی میکنم که شاید ناراحت شه ولی دلیل بر این نیست که پسرم را بیشتر دوس دارم 

وقتی یکی درموردپسرسالاری حرف میزنه تعجب میکنم که آیامن باهمه فرق دارم یااینجوریه آخه عاشقه دخترم وبخ ...

می‌دونی عزیزم گاهی اوقات یه جوری باهام برخورد میکنن خودمم همچین حسی دارم 

........
خب ولی اینکه همچین کاری بکنند خیلی منو اذیت می‌کنه اخه چه دلیلی داره منو مسخره کنم🥺

من یه دختر کوچیک دارم از هپین الان رو درسش حساسم اگه اینقد بیخیال باشه که اول بخواد شام بخوره بعد نتیجه امتحانش رو نگاه کنه لجم میگیره 🫠

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

منم مشکل تورو دارم مامانم نه

ولی بابام چرا 

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
منم مشکل تورو دارم مامانم نه ولی بابام چرا 

سه هفتس باهاش حرف نمیزنم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
عیب نداره تو هم با موفقیت به همه نشون بده چقدر خانومی و الان هم برو دوباره برا خودت غذا بکش و بخور و ...

ممنون عزیزم ولی واقعا اشتهام رفت با این برخورد مامان و بابام

........

بنظرم چون جنسیتتون فرق میکنه بخاطراونه وگرنه هردوجنس عزیزدل مادروپدرشونن وهرجنسی به جوردیگه ازمحبت نیازداره

من یه دختر کوچیک دارم از هپین الان رو درسش حساسم اگه اینقد بیخیال باشه که اول بخواد شام بخوره بعد نت ...

الان ارایشگرا درآمدشون از دندون پزشکا بیشتره بعد انقدر تو آموزش پرورش بی عدالته منی ک عشق درس بودم الان کم آوردم واقعا همه چی درس نیس

من یه دختر کوچیک دارم از هپین الان رو درسش حساسم اگه اینقد بیخیال باشه که اول بخواد شام بخوره بعد نت ...

خب ولی اینکه بخوانیم شعور من بی احترامی کنن و بگن عقل ندارم خیلی ناراحت کنندس . احساس میکنم فقط دنبال یه چیزی برای دعوا میگردن

........