2777
2789
عنوان

بین اسم بُرنا و سورِنا کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستای گلم. منم برنا رو به خاطر راحت تلفظ شدنش دوست دارم و سورنا رو به خاطر این که یکی از سرداران بزرگ ایرانی بوده. یکی دیگه از چیزایی که سورنا رو انتخاب کردم اینه که اسم همسرم آرش هستش و سورنای سردار هم پسر آرشه
خانومی دخترت چی دوست داره؟ چون هردوتاش قشنگه و به اسم خواهرشم میاد
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
دخترم برعکس نظر همه میگه برنا اسم دختره شوهرم هم میگه سورن اسم ماشینه منم میگم دخترم هم دوست داشتم بزارم ویانا بعد فهمیدم اسم ماشینه موند تو دلم. خوب اسم ماشینا تو ایران که مقتعی هستن و مثل بنز و فراری برند نیستن که