2821
2789
عنوان

من بدبینم؟

120 بازدید | 16 پست

پیام های شوهرم داشتم می خوندم دیدم همکارش با اسم کوچک صداش زده من بهش اعتراض میکنم میگه از من ۷ سال بزرگتره چون ما محل کار هفت نفر با یک فامیل هستیم  بدون منظوره و شوهرشم همکارمه 

سلام وقتتون بخیر دوستای عزیز من به کمکتون احتیاج دارم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم .تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا نوشته میگم من خودمم همکارش دیدم با شحصیتی هست ولی یک جوری شدم از این صمیمیت

کنار اسمش آقا هم گفته حساسی به نظر من

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دخترا فامیلشون کلا با اسم کوچک صداش میزنن

خیلی حساسی 

شما خودت پسرای فامیلتون با فامیلیش ن صدا میزنی؟ 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
کنار اسمش آقا هم گفته حساسی به نظر من

والا خوبه ٱقا هم گفتن ما خوب فقط اسم صدا میزنیم چون بلا نسبت فامیلن نه غریبه 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
والا خوبه ٱقا هم گفتن ما خوب فقط اسم صدا میزنیم چون بلا نسبت فامیلن نه غریبه 

دقیقا یه طوری گیر میدن آدم تعجب میکنه من خودم برام این چیزا مهم نیست مگه در مواقع خاص 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقا یه طوری گیر میدن آدم تعجب میکنه من خودم برام این چیزا مهم نیست مگه در مواقع خاص 

من اگر همکاراش غریبه بودن اون وقت حساس میشدم