2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم انجام داد گفت مژه هاش صعیف شدن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
سرعت کار میزان ریزش استریل بودن  قیمت کار شهرت مژه کار  

شما مژه کاری؟ 

میتونم چندتا سوال بپرسم؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بله بفرما عزیزم

من 17 سالمه میخوام در کنار درس لاین مژه رو هم یاد بگیرم کار کنم و دستم تو جیب خودم باشه از لحاظ مالی مستقل باشم شهرستان زندگی می‌کنم ولی اینجا هم مژه میکارن 

به نظرتون میصرفه برم یاد بگیرم؟ بازارکار و درآمدش خوبه؟ 

اگه نه پیشنهاد شما چه لاینی هست؟ 

یا کلا بجز آرایشگری چه پیشنهادی دارین؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من 17 سالمه میخوام در کنار درس لاین مژه رو هم یاد بگیرم کار کنم و دستم تو جیب خودم باشه از لحاظ مالی ...

درامد رو از هر چیزی میشه ب دست اورد بستگی ب علاق ات داره  مژه کاشت ب صرفه تر تا اکستنشن شما اگ ی لاین شروع کردی  همه مواردش یاد بگیر  هم کاشت ه اکستنشن هم لیفت

هعی
من 17 سالمه میخوام در کنار درس لاین مژه رو هم یاد بگیرم کار کنم و دستم تو جیب خودم باشه از لحاظ مالی ...

موفق شدنت ب انگیزح تمرین مدلای ک میزنی سرمایه اولی ک میذاره بستگی داره

هعی
موفق شدنت ب انگیزح تمرین مدلای ک میزنی سرمایه اولی ک میذاره بستگی داره

یعنی به نظرت اینجوری نیست که خیلی توش ذست زیاد شده باشه نشه به درآمد تقریبا خوبی رسید؟ 

نگرانم هزینه کنم وقت بذارم ولی نتونم به درآمد برسم چون سنم هم کمه میگم شاید مشتری‌ها بهم اعتماد نکنن

یعنی به نظرت اینجوری نیست که خیلی توش ذست زیاد شده باشه نشه به درآمد تقریبا خوبی رسید؟  نگرانم ...

ربطی ب سنت نداره باید اول  خیلی مفت مدل بزنی پیج چوب داشته باشی ن ب همون میزان تقاضا زیاد شده

هعی
ربطی ب سنت نداره باید اول  خیلی مفت مدل بزنی پیج چوب داشته باشی ن ب همون میزان تقاضا زیاد شده

آها ممنون از راهنماییت

نظرم اینه بیشتر فانتزی و ژورنالی طور کار کنم چون فکر می‌کنم اینا بیشتر مورد پسند نوجوون‌ها باشه نظرت چیه؟