روایت داریم در بین تمام امامان و پیغمبران تنها کسی که وارد محشر میشود خداوند دستور میدهد همگی ساکت باشند و سر به زیر بیاندازند خااانوم فاطمه زهرا است؛ اولین کسی که قبل از همه اولیا و انبیا؛ قبل از پیغمبر خاتم ؛ قبل از امام علی وارد بهشت میشود و کوبه بهشت را میکوبد خانوم فاطمه زهرا(س) است؛ وقتی بانو وارد محشر میشوند خداوند میفرمایند یا حببیتی خوش امدی هر چه میخواهی بخواه بانو میفرمایند حسن و حسینم را میخواهم؛ امام حسن با تن مصموم و امام حسین با سر بریده و خونی تازه که از امام درجریان است وارد محشر میشوند بانو شروع به روضه خواندن میکنند و محشششر گریه میکند که خداوند به خاطر همین گریه ها بعضی ها را میبخشد برای بار دوم خداوند میفرماید حبیبه ی من چه میخواهی بانو میفرمایند شیعیان ما؛ علی دوستان ما کجایند میخواهم انها را شفاعت کنم خداوند میفرماید حبیبه ی من به سوی بهشت برو به عزتم قسم هرکس دنبال تو بیاید از او میگذرم که در این موقع محشر فریاد میزند ای کاش ما هم در دنیا * فاطمی * بودیم منبع: جلد هفتم بهارالانوار علامه مجلسی
👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
کاش فاطمه رو الگو عشق و محبت و پاکی میکردیم .....نه فقط حاجت خواستن و رفع بلا بی بی جان برامون دعا کن از خدا بخواه که بحق عشق به موالایمان علی عشقمان را پاک و پایدار نگهدار بحق ناز حسین و زینبت دامن منتظرها رو سبز کن بحق پاکی دامنت ابرومان رو حفظ کن بحق عمر کوتاه و باعزتت عمری با عزت بهمون بده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)