2777
2789
روایت داریم در بین تمام امامان و پیغمبران تنها کسی که وارد محشر میشود خداوند دستور میدهد همگی ساکت باشند و سر به زیر بیاندازند خااانوم فاطمه زهرا است؛ اولین کسی که قبل از همه اولیا و انبیا؛ قبل از پیغمبر خاتم ؛ قبل از امام علی وارد بهشت میشود و کوبه بهشت را میکوبد خانوم فاطمه زهرا(س) است؛ وقتی بانو وارد محشر میشوند خداوند میفرمایند یا حببیتی خوش امدی هر چه میخواهی بخواه بانو میفرمایند حسن و حسینم را میخواهم؛ امام حسن با تن مصموم و امام حسین با سر بریده و خونی تازه که از امام درجریان است وارد محشر میشوند بانو شروع به روضه خواندن میکنند و محشششر گریه میکند که خداوند به خاطر همین گریه ها بعضی ها را میبخشد برای بار دوم خداوند میفرماید حبیبه ی من چه میخواهی بانو میفرمایند شیعیان ما؛ علی دوستان ما کجایند میخواهم انها را شفاعت کنم خداوند میفرماید حبیبه ی من به سوی بهشت برو به عزتم قسم هرکس دنبال تو بیاید از او میگذرم که در این موقع محشر فریاد میزند ای کاش ما هم در دنیا * فاطمی * بودیم منبع: جلد هفتم بهارالانوار علامه مجلسی
👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهادت مظلومانه بی بی دوعالم سرور زنان عالم سیده النساء العالمین رو به همه شما رفقا تسلیت میگم اگه دلتون شکست برای من و خانوادم دعا کنین😢😢😢😢
👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
کاش فاطمه رو الگو عشق و محبت و پاکی میکردیم .....نه فقط حاجت خواستن و رفع بلا
بی بی جان برامون دعا کن از خدا بخواه که
بحق عشق به موالایمان علی عشقمان را پاک و پایدار نگهدار
بحق ناز حسین و زینبت دامن منتظرها رو سبز کن
بحق پاکی دامنت ابرومان رو حفظ کن
بحق عمر کوتاه و باعزتت عمری با عزت بهمون بده
خیلی قشنگ بود
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)