2777
2789
عنوان

طلا دست دوم

158 بازدید | 21 پست

۵۰ تمن پول دارم چن گرم میشه دس دوم خرید؟؟۲۲۰۰ تمنه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی کمتر از۲۳ گرم

مرسی..خوبه پس

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
طلای دست دوم‌ یا بدون اجرت در همین لحظه گرمی ۲۴۸۶۰۰۰ت منه  ۲۰گرم میتونید بخرید

ن عزیز ۲۳۰۰ طلای نو دست دوم ۲۲۷۶ تمن

این قیمت رو از کجا اوردید ؟ من از پیج طلا فروشی که همیشه ازش خرید میکنم قیمت لحظه ای رو اوردم 

گوگل ی سایت معتبر هس ازاون

این قیمت رو از کجا اوردید ؟ من از پیج طلا فروشی که همیشه ازش خرید میکنم قیمت لحظه ای رو اوردم 

چند ساله من طلای دست دوم میخرم .طلایی که سالم باشه و قابل استفاده قیمت خام هستش بعلاوه هفت درصد

چند ساله من طلای دست دوم میخرم .طلایی که سالم باشه و قابل استفاده قیمت خام هستش بعلاوه هفت درصد

طلا سه تا قیمت داره

قیمت خرید از مشتری 

قیمت طلای پایه 

قیمت حداقل فروش 

برای طلای بدون اجرت قیمت طلای پایه به اضافه ۷درصد رو در نطر میگیرن 

فکر کنم منظور شما هم از طلای خام همون طلای پایه باشه