2777
2789

خانوما واسه کولیک دکتر قطره کولیکز داد بی تاثیر بود بعدش پیش یه دکتر دیگه بردم برای کولیک شربت سگانوز داد با قطره بیبی‌کر برای رفلاکس هم پودر اس‌امپرازول ولی همچنان پسرم گریه میکنه چیکارش کنم؟ برای رفلاکسش همه کار کردم سرشو بالا نگه میدارم موقع خواب شیب‌دار میزارمش الانم تو اینترنت خوندم که زنجبیل برای رفلاکس بده شربت سگانوز هم عصاره زنجبیل و رازیانه هست نمیدونم چیکارکنم شربت رو بدم بهش یانه. دکتر میدونست پسرم رفلاکس داره ولی بازم سگانوز رو نوشته نمیدونم واقعا سگانوز برای رفلاکس بده یانه

سلام کولیک احتمالا تا ۴ ماهگی هست دکتر واسه پسرم قطره کولیکید و شربت گل گریپ داده بود ، رفلاکس هم پسر من از وقتی غذا رو شروع کردم بهتر شد یک مدت هم شیرخشک مخصوص بهش دادم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم از ۴ ماهگی داشت دکتر گفت کپسول امپرازول رو باز کنم ۴۰ تا دونه بشمرم و باشیر بهش بدم خیلی بهتر شد

بچت چند وقتشه ؟ بعد ۶ ماه گه غذا بخوره خیلی بهتر میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
یه ماهشه دارم از بی‌خوابی مریض میشم

خوب میشه

پسرم منم تا دو ماهگی خیلی شب ها بد می‌خوابید

قشنگ بیچاره کرد ما رو

بعد دو ماه خوب شد

خیلی ها می‌گن بچه بعد ۴۰ روز خوب میشه خوابش

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

سلام. چی شد که اخر سز شدی؟ مایل بودی طبیعی بیاری. راضی ای از سز؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

عزیزم من تو کولیک تجربه ندارم ولی پسرم رفلاکس شدید داشت ینی روزی شاید 30 40 بار بالا میاورد. دکتر بهش امپرازول داد ولی بهش نمیساخت و اسهال میشد

بردیم پیش یه دکتر دیگه که خیلی خوب بود گفت چون خوب وزن میگیره داروی خاصی نمیخواد و به مرور تا یک سالگی خوب میشه اگه نشد بعدا درمان کنید. البته یه سری راهکار مثل شیب دار حوابوندن و ... گفت که تاثبری نداشت

واقعا زندگیم به گند کشیده شد. همه جا بالا میاورد ینی صبحا که بیدار میشد تشکش خیس خیس بود من هر روز رخت خواب و همه لباساشو میشستم و روری چندبار حمومش میکردم. غذا کمکیشو از سه ماه ونیم شروع کردم چون میگفتن بهتره برای رفلاکسش

خلاصه تازه هشت ماهگیش شروع کرد به بهتر شدن و الحمدلله تا ده یازده ماهگیش خوب شد

الان 14 ماهشه شاید ماهی یبار در حد چند قطره بالا بیاره

خلاصه نگران نباش اینا همه زمان میخواد تا خوب شه

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

سلام عزیزم خوبین 

شما شربت سگانوز رو دادین خوب بود؟

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
عزیزم من تو کولیک تجربه ندارم ولی پسرم رفلاکس شدید داشت ینی روزی شاید 30 40 بار بالا میاورد. دکتر به ...

آخه خیلی اذیته نمیتونه بخوابه و گریه میکنه. ولی وزنگیری خوبی داره.غذای کمکی رو از چی شروع کنم و چقدر بدم؟ منم میخوام اگه رفلاکسش بهتر نشد از ۴ماهگی غذا رو شروع کنم

سلام. آره طبیعی میخواستم ولی پسرم ۴۰ هفته رو تموم کرد اما اصلا سرش تو لگن نیومد و چون حجم کیسه‌آب کم شده بود دیگه وقتی هم نداشت و آخرش سزارین کرد دکترم

سزارین دردهای بعدش وحشتناکه . درد بخیه خیلی زیاده و عوارض بی‌حسی هم اذیت میکنه تا ۱۰ روز خیلی سخته کم‌کم بهتر میشه. روزهای اول بدون کمک کسی حتی نمیتونستم بلند بشم از جام در کل راضی نبودم از سزارین ولی مطمئنم بدن من تحمل زایمان طبیعی رو نداشت