2777
2789
عنوان

رودروایسی با همسر

452 بازدید | 24 پست

مثلا میخایم بریم سفر یا جایی یذره از رفتارش بفهمم دوست نداره اون سفرو بهم میزنم مثلا الان ، یا میخام برم بیرون همیشه آژانس میگیرم چون میگم ماشینا بده دستم  میده ها ولی میفهمم دوست نداره بده   منم نمیگیرم خیلی غصه میخورم چون حس میکنم زوری ازش چیزیو بگیرم یا بگم جای بریم تحمیل کردن خودم ب اونه ونمیتونم کنار بیارم🥲😔نمیتونم پرو باشم

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی 

واسه خودت ارزش قائل شو نظرات تو هم‌مهمه.

اینجوری یاد میگیره نظره خودش از همه مهم تره روش زیاد میشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ماشین اون یعنی ماشین تو چرا باید زورش بیاد حتما از اخلاقات سواستفاده کرده

اره  ازبس بی اعتماد بنفسم سرزبون ندارم

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

اعتماد به نفس داشته باش ، کمالگرا نباش ، خودتو الویت قرار بده 

مگه قراره همه‌ی کارایی که برات انجام میده از اعماق وجودش راضی باشه؟ من نمیگم به اینجور چیزا توجه نکن ، ولی اندازه نگه دار 

همه چی درست میشه

یکی میشه تو یکی هم مادر فولاد زره ما 

شوهر مهندس و رییس خودشو تریاکی و مریض کرده ، دو تا خونه رو که با بدبختی ساخته رو چوب حراج زده و الآن مستأجره 

خدا شاهده مرده کنترل تلویزیون رو بر میداره میگه میخوام بزنم رو اخبار ، زنش سرش داد میزنه که نه بزار سر جاش ، مگه چی می خوان بگن