2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

1331 بازدید | 117 پست

تهوعم از ظهر بعضی وقتام از عصر تا موقع خواب ادامه داره چرا از عصر شرو میشه😑

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

من عصر و شب داشتم حالت تهوع 

بعضیا اینجورین 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کل روز داشتم تهوع و استفراغ رو حتی آب هم میخوردم بالا میاوردم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کم کم ممکنه تبدیل بشه به کل روز

سرویس شدم حالت تهوع ک میاد سراغم نمیتونم جم بخورم

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

منم حالت تهوعم از ساعت نه شب به بعد شروع میشد 

بعضی صبح ها هم زرد اب بالا میاوردم 

مادربزرگم می‌گفت بچت پسره برای همین شبا حالت تهوع داری 

بچم پسر هست ولی نمیدونم واقعا این ربط داشت به تهوع شبم یا نه

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
من عصر و شب داشتم حالت تهوع  بعضیا اینجورین

نی نیت چیه

وای عزیزم چند هفته ای؟من ۵ هفته دارم منم دقیقا مثل خودتم

۴ روز دیگه میرم ۸ هفته...غلط کردم باردار شدم😭

من کل روز داشتم تهوع و استفراغ رو حتی آب هم میخوردم بالا میاوردم

تا چن هفته ادامه داشت؟

عزیزم همین الان یه دست بکش به شکمت و یه دعا کن منم باردار بشم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
تا چن هفته ادامه داشت؟

من تا هفته۳۱ ادامه داشت ولی واسه همه اینجوری نیست نهایتا تا اخر سه ماه ادامه داره

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

منم حالت تهوعم از ساعت نه شب به بعد شروع میشد  بعضی صبح ها هم زرد اب بالا میاوردم  مادرب ...

منو هرکی میبینه میگه بچت پسره بخاطر علائمام..ب بوی همه چی هم واکنش میدم حتی پارچه ای ک روی گازو تمیز میکردمم انداختم دور میدیدمش عوقم میگرف

عزیزم همین الان یه دست بکش به شکمت و یه دعا کن منم باردار بشم

ایشالا ک این ماه باردار میشی عزیزم