2777
2789

سلام خانوما . اگه بیمارستان تمیز و خوب و با پرسنل خوب اگه میشناسین معرفی کنید لطفا واسه زایمان طبیعی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
ميلاد  نشنيدم كسي بد بگه تا حالا دكترا و پرسنل خوبن واقعا

عه اونجا که خیلی شلوغه . حالا من تعریف زیاد مثبتی نشنیدم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميلاد  نشنيدم كسي بد بگه تا حالا دكترا و پرسنل خوبن واقعا

نکن اینکارو مگر آشنایی پیدا کنی هواتو داشته باشه مثلا به کسی پولی بدی بگه فامیلمه،دور از جون تو یه بچه ۹ ماهه روز زایمان جلوی چشمای من از بین بردن اونم با لبخند هر هر بچه قلبش وایساد تا اینا  ان آی سیو زنگ بزنن یادت نره خواستی بری برو یه خدمه پیدا کن بگو روز زایمانت کی هست پول بده سفارش کنن،برای سقط من ۴ ساعت خونریزی داشتم لج کردن منو ول کردن آشغالا سر خودشون بیاد

من شریعتی بودم... بد نبود خوب بود 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
نکن اینکارو مگر آشنایی پیدا کنی هواتو داشته باشه مثلا به کسی پولی بدی بگه فامیلمه،دور از جون تو یه ب ...

واقعا؟؟ چي بگم والا! اين موارد توو همه بيمارستانا پيش مياد خدا به دور كنه

ولي خيليا راضي بودن واقعا 

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!