2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری بکن بعدمرگش ناراحت نشی وعذاب وجدان نگیری

من کاری نکردم اون برای من دعا و جنبل جادو می‌کنه من وجدانم راحته چون دلم پاکه و خدا شاهده که من آدم بدی نیستم و هر لحظه خدا تو قلبمه و خودش بلا هاشون از من دور کرده تا الان

شماوظیفه ای نداریداگر کاری کنیدلطف ومحبت شماست اماهمسرتون اصلانبایدخانواده اش تنهابگذاره

چقدر بده که ادم نتونه خونه بچه ای که با خون ودل بزرگش کرده بره 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من کاری نکردم اون برای من دعا و جنبل جادو می‌کنه من وجدانم راحته چون دلم پاکه و خدا شاهده که من آدم ...

این همه کینه رو درک نمیکنم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چقدر سنگ دلی  اگه فرداروزی اتفاقی براش بیفته میتونی تو چشم پسرش نگاه کنی؟

دلم سنگ نیست خودشون چندین بار جگرمو سوزوندن تو که نمیدونی وقتی که سالم بود با من چه کار ها که نکرد 

چقدر بده که ادم نتونه خونه بچه ای که با خون ودل بزرگش کرده بره 😢

یعنی ادم قراره موقع بیماری یادش بیفته ک بچه داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
من کاری نکردم اون برای من دعا و جنبل جادو می‌کنه من وجدانم راحته چون دلم پاکه و خدا شاهده که من آدم ...

خداروشکر 

حالابازم کاری که ازدستت برمیادبه خاطرخدا اول وبعدبه خاطرهمسرت انجام بده

مطلقی مانع کمک های همسرت نشو

اتفاقی بیافته بعدامیخوادبگه نگذاشتی کاری کنم و...

کاش تواین چندیگسال یک خونه تهیه میدیدن توشهر تامزاحم کسی نشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دلم سنگ نیست خودشون چندین بار جگرمو سوزوندن تو که نمیدونی وقتی که سالم بود با من چه کار ها که نکرد&n ...

الان اون بنده خدا مریضه ومعلوم نیست تاکی زنده باشه 

بهتر نیست دلتو صاف کنی وبا خدای خودت معامله کنی ؟ 

تا خدا یه جایی دستتو بگیره که خودتم فکرشو نکنی 

یعنی ادم قراره موقع بیماری یادش بیفته ک بچه داره؟

نه 

اماموقع بیماری ادم خیلییی تنهامیشه حساس میشه روحیش نیازبه کمکش بیشتره 

ازنظرروحی بیشترنیازبه همراهی اطرافیان دارن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه خیلیم خوب کردی مگه خانواده شوهر فامیله اصلا مگه عروس رو مثل دختر میدونن که ما....... 

چه خطرناک ,یعنی خودمون نمیخایم پسر زن بدیم یا زن برادر نداریم  اونا ما رو فامیل نمیدونن