2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 55 پست
وقتی عروس اجازه نده چی؟  اون خونه وزندگی مال پسر اون خانمم هست ولی الان خونه عمه شه واین خیلی ...

بنظرت عروس اجازه م بده ، کی میخواد براش ناهارشام بپزه کی ظرفاشو بشوره کی لباساشو بشوره؟خود پسره یا عروس؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
وقتی عروس اجازه نده چی؟  اون خونه وزندگی مال پسر اون خانمم هست ولی الان خونه عمه شه واین خیلی ...

یه زمانی بخدا مثل مادر خودم میدمش ولی خودش گفت مادرشوهر مادر نمیشه دختر مردم دختر آدم نمیشه و خیلی عذابم داد وگرنه در خونه من به روی اونا همیشه باز بود خدا شاهده من مقصر نیستم اون باعث اینا شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت عروس اجازه م بده ، کی میخواد براش ناهارشام بپزه کی ظرفاشو بشوره کی لباساشو بشوره؟خود پسره یا ع ...

من با شکم ۸ماهه حامله  برای اون و جاریم و همیشه خانواده شوهرم غذا میپختم یه لیوان جمع نمی‌کردن بزارن تو ظرفشویی خودم هم میپختم هم میشستم همه کار میکردم انگار فقط منو برای کارای خونه گرفتن نه احترامی داشتم  پیششون نه محبتی 

من با شکم ۸ماهه حامله  برای اون و جاریم و همیشه خانواده شوهرم غذا میپختم یه لیوان جمع نمی‌کردن ...

اونموقع ک سالم بودن این بودن الان ک دیگه مریضم هست 

اگه الان بخواد بیاد چندروز میمونه؟

یعنی ادم قراره موقع بیماری یادش بیفته ک بچه داره؟

منم وقتی سزارین شدم از اون انتظار داشتم بیاد حداقل نوه خودشو ببینه ولی نیومد من تک تنها رو تخت بیمارستان بودم من خودم بچه رو بردم پیششون تازه به بچم می‌گفتند شبیه غورباقه میمونه 

منم وقتی سزارین شدم از اون انتظار داشتم بیاد حداقل نوه خودشو ببینه ولی نیومد من تک تنها رو تخت بیمار ...

من دیگه حرفی ندارم😐😐😐ولی فهمیدم از اون مدل ادمان ک خوبی نمیفهمن و میگن وظیفه شه ، 

با این شرایط اگه میتونی تحمل کنی ک‌ خوبیهاتو جبران نکنن و ازشون انتظاری نداشته باشی بهش کمک کن و بگی اینا نمیفهمن شوهرم ک میفهمه یا خدا ک‌ میبینه  ، مگرن کمک کنی و انتظار داشته باشی و اونام مث خودت باشن بعدن میخوره تو ذوقت و اتیش میگیری

اونموقع ک سالم بودن این بودن الان ک دیگه مریضم هست  اگه الان بخواد بیاد چندروز میمونه؟

حداقل ۱۵یا بیست روز در ماه میان شهر یعنی نصف ماه خب منم انسانم نمیتونم همش تو خونه تو این گرما پوشیده باشم پیششون تازه من بدنم گرما داره همش عرق میکنم باید برم حموم اینا هم هی تیکه میندازن 

من دیگه حرفی ندارم😐😐😐ولی فهمیدم از اون مدل ادمان ک خوبی نمیفهمن و میگن وظیفه شه ،  با این ش ...

من هیچ وقت از اونا انتظار نداشتم بخدا همیشه هم بهشون کمک کردم از وسایل خریدای خونه خودم بردم برای اونا  ولی اینکه الان که خسته هستم و نمیتونم چرا  شوهرم پر میکنن واقعا ناراحت میشم خب شاید دیگه جونی برام نمونده کسی نمیتونه درک کنه منم خسته هستم هم جسمی هم روحی.شوهرمم که رفتارش مثل یه بچه شده نمیدونم چرا بعد بچه اوردنم صد هشتاد درجه عوضی شد که حداقل بگم به خاطر شوهرم کمک مامانش کنم 

اشتباه میکنی عزیزم من جای تو نیستم ولی هرچی م باشه مامان کسی ک عاشقانه دوسش داری  کسی ک هر شب ب ...

والا اول عاشقانه دوست داشتم ولی چند بار که به خاطر مادرش خفم کرد دیگه عشق زیادی تو دلم نمونده بهش فقط به خاطر دخترم زندگی میکنم

شماوظیفه ای نداریداگر کاری کنیدلطف ومحبت شماست اماهمسرتون اصلانبایدخانواده اش تنهابگذاره

من قبلاً خانواده شوهرم که هیچ حتی مادربزرگ شوهرم که زمین گیرم بود رو خودم میشستم با شامپو بدن و پوشاک میکردم در اصلی که نوه های خودش چندششون میشد حتی مادر شوهرم هم می‌گفت بوش میاد چندشم میشه تهوع میگیرم ولی آخر سر بهم توهین هم کردن به جای تشکر می‌دونم خدا جواب خوبی میده درست ولی دلی که می‌شکنه دیگه خوب نمیشه منم دلم نابود شده دیگه نشکسته نمیتونم بهش خوبی کنم معذرت می‌خوام اگه به یه سگ هم خوبی کنی دم تکون میده برات ولی اینا گاز میگیرن ازت از حیوان هم وحشی ترن تازه اینو فهمیدم انگار از خواب بیدار شدم بعد چهار سال