2777
2789
عنوان

حضانت بچه

357 بازدید | 23 پست

کیا طلاق گرفتن بچه رو نگه میدارن .دو دلم حضانت بگیرم میترسم از پس دخترم برنیام حقوقم خیلی کم همشم میگم دختر بهتر پیش پدرش باشه .مادرشدهرمم پیر عرضه بچه نگهداری نداره شوهرمم لات خیابونیه الکل میخوره نمیتونم دخترم بسپارم بهش از ی طرف شرایط خودمم خیلی بد نمیدونم بتونم از پسش بربیام

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر فقط و فقط باید پیش مادر بمونه

هرطور شده پیش خودت نگهش دار 

تو خودت حاضر نیستی با اون مرد زندگی کنی بعد بچتو میخوای بدی بهش

لطفا این کارو نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خرجشو نمیده باباش؟

اصلا نمیتونم رو اون حساب باز کنم میگ که نفقه میده در حد دومیلیون ولی من اصلا ب امید اون نمیخوام دلم روشن کنم

تمام مخارجشو از پدرش بگیر نگهش دار پیش خودت

منم خیلی شرایطم بد بخدا ب زور واس خودم جا خواب پیدا کردم تو محل کارم. خیلی استرس دارم بچم بیارم بعد مدیرم بگ بچت نمیزار کار کنی اخراجم کن

میتونی بعد گرفتن حضانت براش درخواست نفقه‌ بدی و هر سه ماه یکبارم تعدیل بزنی

تعدیل چیه یعنی چی