2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه😔😔

417 بازدید | 4 پست

سلام،بچه ها،من اکستنشن مژه انجام دادم بهم گفت cc کار کرده سایز ۱۰ تا۱۴،اما مژه ها خییلی کوتاه و طبیعی شدن،من هزینه والیوم رو دادم .....اصلا زیاد تو چشم نیست،طبیعی کار کرده،الان میتونم برم روش مژه بذاره یا باید پاک کنه و از اول بذاره؟ باید هزینه بدم مجدد؟

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم 

من راسش یه ماهه بینیمو عمل کردم تنفسم از بینی خوبه ولی دو تا مشکل دارم که نگرانم کرده 

یکی اینکه با اینکه مرتب شستشو میدم ولی همش حس میکنم پره و گرفته اس داخل بینیم 

و دومی اینکه ترشح بینیم یه مقدار بیشتر از قبل شده 

شما تجربه دارید میشه بگید از تجربتون 

ممنون میشم جواب بدین 

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم  من راسش یه ماهه بینیمو عمل کردم تنفسم از بینی خوبه ولی دو تا مشک ...

سلام عزیزم مبارکت باشه، کاملا طبیعیه ، منم اینجور بودم.

شستشو اولش با اسپری سدیم کلراید هست چون بخیه هات تازه اس. بعد از ۴ یا ۵ ماه میتونی سرم شستشو بخری و با سرنگ بفرستی تو بینیت و شستشو عمیق تر انجام میشه،اگه الان گرفتگی بینیت زیاده بیشتر سدیم کلراید اسپری کن تو بینیت و بالا بکش تا داخل بینیت بازتر بشه. الان بیشتر گرفتگی بینیت بخاطر ورمی هست ک داری،نگران نباش.

برای پاک کردن ابریزش اروم دستمال رو زیر بینیت بگیر،یا گوش پاک کن رو اروم داخل ببر یکم تا ابریزش رو بگیره نراقب باش به دیواره بینست نخوره.

اسپری هات رو به موقع مصرف کن،نمک تا حد امکان نخور،اب کرفس و اب آناناس بخور.

اینا ورمت رو کمتر میکنه،موقع خواب زیر سرت بالا باشه،اگه میتونی تا دو ماه اول موقع خواب علاوه بر بالش،ازون بالشهای دور گردن cشکل بذار تا وقتی خوابی روی پهلو نخوابی که ورم کج داشته باشی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارکت باشه، کاملا طبیعیه ، منم اینجور بودم. شستشو اولش با اسپری سدیم کلراید هست چون بخی ...

ممنون از جواب کاملت 

میگم عزیزم ادم کی با بینی جدید احساس راحتی میکنه؟؟؟

و این عوارضای موقتش کی تموم میشه ؟

شما چند وقته عمل کردی و راست میگن واقعا بعد یه سال مثل بینی قبل ادم راحت میشه؟؟؟

همش میترسم بمونه باهام 🥺

ممنون از جواب کاملت  میگم عزیزم ادم کی با بینی جدید احساس راحتی میکنه؟؟؟ و این عوارضای موق ...

اره بعد ۶ یا ۷ ماه کم کم خوب میشه، الان یک سال و نیمه عمل کردم مثل بینی خودم راحت شده