2777
2789

بچه ها من یه مقدار پول دارم میخوام بزارم بانک ملت در ماه سودشو بگیرم بعد قبلا یکسال گذاشته بودم قبل یکسال رفتن پولمو بردارم یه مقدار ازش کم کردن الان برم بگم روز شمار میخوام بازم برم کل پولمو بعد یه مدت بردار از مبل اصلی پولم کم میشه یا نه هر وقت بخوام میتونم برداشت کنم 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
فکرکنم اونطوری میشه کوتاه مدت.درصدش کمتره

عه پس سودش کمتر میشه مرسی عزیزم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس سودش کمتر میشه مرسی عزیزم

اره سالانه اگ بزاری میشه بلند مدت و مثلا ۱۸ درصده سودش.و اگ زودتر برداری کم میکنن.

ولی اگ کوتاه مدت بزاری هروقت بخای میگیری و فقد پولی ک ی ماه کامل تو حساب باشه سود میدن ک ۸ درصده.میشه سپرده کوتاه مدت.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
اره سالانه اگ بزاری میشه بلند مدت و مثلا ۱۸ درصده سودش.و اگ زودتر برداری کم میکنن. ولی اگ کوتاه مدت ...

البته درصدا بانکای مختلف فرق داره

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
کاش حداقل خدافظی،میکردی بعد دلیت میکردی روبیکاتو🫥

کدوم یکی از بچه ها هستی؟ اینقدر حاشیه درست کردن عصبی شدم والا مشکلات زندگیشونو هم میخواستن بندازن گردنمو هنگ کردم من کلا چیزی رو آرامشو بهم بزنه ترک میکنم...ولی اون تایم ناراحت شدم بدون فکر دیلیت زدم اکانتدو تا از بچه ها رو فرستادم اکانت همسرم که پیام بدم بعد ولی اصلا نرفته بود منم متوجه نشدم از بس از حرف یکی از بچه ها ناراحت شده بودم  خودمم دلم تنگ شده ولی خیلی حاشیه الکی درست میکردن انگار یه سریا مشکل جنگجو داشتن خخخخ

کاش حداقل خدافظی،میکردی بعد دلیت میکردی روبیکاتو🫥

کی هستی؟ اکانت نی نی سایتمو به کسی نداده بودم ؟ اگه گروه هنوز هست یا اکانت بچه ها رو داری لطفا اکانت مینا با یه دختر بود استخاره میکرد اسمش یادم نیست بهم بده اکانت کسی رو ندارم 

سلام گروه  توناگ لینک داره بده بهم تو تاپیکت دیدم

واسه قبلا بود عزیزم دیگه ندارم