بچه ها من یه مقدار پول دارم میخوام بزارم بانک ملت در ماه سودشو بگیرم بعد قبلا یکسال گذاشته بودم قبل یکسال رفتن پولمو بردارم یه مقدار ازش کم کردن الان برم بگم روز شمار میخوام بازم برم کل پولمو بعد یه مدت بردار از مبل اصلی پولم کم میشه یا نه هر وقت بخوام میتونم برداشت کنم
هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدوم یکی از بچه ها هستی؟ اینقدر حاشیه درست کردن عصبی شدم والا مشکلات زندگیشونو هم میخواستن بندازن گردنمو هنگ کردم من کلا چیزی رو آرامشو بهم بزنه ترک میکنم...ولی اون تایم ناراحت شدم بدون فکر دیلیت زدم اکانتدو تا از بچه ها رو فرستادم اکانت همسرم که پیام بدم بعد ولی اصلا نرفته بود منم متوجه نشدم از بس از حرف یکی از بچه ها ناراحت شده بودم خودمم دلم تنگ شده ولی خیلی حاشیه الکی درست میکردن انگار یه سریا مشکل جنگجو داشتن خخخخ
هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
کی هستی؟ اکانت نی نی سایتمو به کسی نداده بودم ؟ اگه گروه هنوز هست یا اکانت بچه ها رو داری لطفا اکانت مینا با یه دختر بود استخاره میکرد اسمش یادم نیست بهم بده اکانت کسی رو ندارم