2777
2789
چ چیزای تو سنجش میپرسن و انحام میدن عزیزم  

شمارو تو اتاق رده نمیدن که کامل بفهمی چی میپرسن

ولی شوهرمن سوالاش رو کپی کرده بود از دخترم میپرسید

اینکه چندساله

اگه گم بشی یجایی چکارمیکنی

بعد اگه دوستت ازت خوراکی یا جیزی خاست چکارمیکتی

الگو یابی رو میگن با اشکال انجام بده

رنگ هارو میپرسن 

سمت چپ و راست و اشاره ها 

مثلا جمع چیزها دوتا سیب داره دوتا دیگه بهت بدن 

حیوونا رو میپرسن و محل زندگیشون

شماره پلیس و آتش نشانی و اورژانس

اینکه مدادرو چجور دستش میگیره 

تست هوش هم داره چندتایی

بعدم که معاینه پزشکی داره کلا

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
منم دخترمو ثبت نام کردم تموم شد سنجش دختر من اوایل اردیبهشت بودش  اینو ازم نخواستن مگه خود مدر ...

میشه قد و وزن دخترتون بگید بی زحمت ممنون نیمه اول هست یا دوم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو تو اتاق رده نمیدن که کامل بفهمی چی میپرسن ولی شوهرمن سوالاش رو کپی کرده بود از دخترم میپرسید ...

ممنون عزیزم خوبه پس دخترم اینارو کما بیش بلده

ماشالله عزیزم دختر من ۱۸۵۰۰ وزنش قدش ۱۱۱ نگران قدشم چی بدم بنظرتون خیلی تو فکرشم

ممنون عزیزم دخترمن کلا تو دور بری ها بلند قد حساب میشه 

پس قد دختر شما متوسطه چون برادرزاده خواهرزاده منم همین سن همین قد رو دارن نسبت به قدش وزن دخترتون رو حساب می‌کنند پس وزنش خوبه درحالیکه دختر من نسبت به قدش خیلی لاغره

ویتامین هاشو حتما بهش بده خیلی خوبن

غذا هم که هرچی خودتون می‌خورید اگه یبوست نداره سیب زمینی بهش بده وزن میگیره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
ممنون عزیزم دخترمن کلا تو دور بری ها بلند قد حساب میشه  پس قد دختر شما متوسطه چون برادرزاده خو ...

جدی میگی عزیزم خیلی امیدوار شدم همش در حال مقایسه ام چون میره اول احساس میکنم نکنه خیلی ریزه میزه باشه الان دلم اروم شد از حرفای شما ممنون واقعا🌹🌹😍😍

عزیزم دختر منم ۱۱۱ قدش وزنش ۱۸۵۰۰ من نگران قدشم  شما نگران وزنش نیستی عزیزم ؟؟

کلا چرا ولی بردمش دکتر آزمایش داد گفت هیچیش نیست 

تو خانواده همسر کلا این مدلی هستن و ژنتیکشون هست بعد از ۱۸ یا ۱۹ سالگی یه دفعه پر میشن 

دتر من هزار ماشاالله همه چیز میخوره ولی وزنش زیاد نمیشه دکتر کلی ویتامین اینا داد ولی اصلا فایده نداشت بعد ازم پرسید خانواده پدریش هم چنین چیزی دارن گفتم آره گفت پس طبیعی هستش از ژنتیکش

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
کلا چرا ولی بردمش دکتر آزمایش داد گفت هیچیش نیست  تو خانواده همسر کلا این مدلی هستن و ژنتیکشون ...

اره دختر منم از طرف پدری ژن لاغرو بلند دارن ولی از طرف مادری ژن نرمال ن لاغر ن پر از لحاظ قدی ولی متوسط اینم همه چی میخوره من موندم چی بدم برا قدش