2777
2789

سلام قنددوساعتم بالاس مخصوصا بعدازصبحونه باانسولین هم پایین نمیاد امادرطول روز بدنیست خواهش میکنم اگرتجربه ای دارید کمک کنید خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب شد گفتی خودم نمیدونستم انسولین سرخود نخریدم که دکترم داده 

آدمایی که تو سایتن اطلاع کلی دارن نه جزئی برا همین نمیشه اعتماد کرد 

حالا که خودت میدونی بهتره نظر دکتر رو بپرسی تا بچهای سایت اینجوری سلامت بچه هم تضمین میشه 

ولی تا جایی که من میدونم بارداری با دیابت آنچنان خوب نی ی کم دردسر داره 

ولی انشالله ک هم بچتون سالم باشه هم حال خودتون بهتر بشه

.
آدمایی که تو سایتن اطلاع کلی دارن نه جزئی برا همین نمیشه اعتماد کرد  حالا که خودت میدونی بهتره ...

منم میخواستم ببینم اگرتجربه داشتن چطور کنترل کردن چون یه سری غذاها کمک میکنه پریروز مطب بودم مرتب درگیرم 

صبحا چی میخوری مگه ؟بعد هر روز قندت بالاس؟

قندناشتام خوبه امروز پنیروخرما ویکم نعنا خوردم کلی بالارفت اصلا قندمصنوعی نمیخورم نون هم فقط سنگک انگاررژیم اصلا تاثیرنداره ۸واحدهم ناشتا انسولین میزنم ۲واحد بود تازه دکترکرد ۸تا اما جواب نمیده

قندناشتام خوبه امروز پنیروخرما ویکم نعنا خوردم کلی بالارفت اصلا قندمصنوعی نمیخورم نون هم فقط سنگک ان ...

خرما خودشم قند داره با اینکه قندش طبیعیه 

ب نظرم پنیر های مزه دار  بخور یا با گردو بخور فک نکنم گردو قند داشته باشه اخه بعد ببین بازم همینجوری ؟

.