2777
2789
عنوان

بنظرتون زنی که

203 بازدید | 30 پست

زنی که تو مجردی شاغل بوده و ماشین خودش خریده 

کلا از پس خودش برمیومده اعم از گوشی لب تاپ لباس حتی به خانودش کمک میکرده و موفق بوده تا حدودی و لیسانس داره

الان متاهله و هیچ درامدی نداره شاغل نمیتونه باشه چون شوهرش مخالفه اما بهش ماهی ۲ت فقط پول تو جیبی میده همین ،زن هم با پولش مثلا کلاس خیاطی رفته یاد گرفته ،ملاس نقاشی رفته یاد گرفته ،کلاس شنا میره و کلا سعی میکنه وقتش رو جوری بگذرونه چیز جدیدی یاد بگیره 

بنظرتون کدوم حالت موفق تر بوده ؟ 

مجردی و استقلال مالی داشتن 

یا شرایط متاهلیش؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردیش 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

ببین اگر به انتخاب خودش تو متاهلی کار نمی کرد مشکلی نبود مشکل اینجاست که شوهرش نمی ذاره و این یعنی شکست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بستگی داره به هدف اون زن

یکی هدف از ازدواجش صرفا ازدواج کردنه

یکی هدفش خیلی مهم تر از این چیزاس

یکیم با مجردین خوش میگذرونه و احتیاجی به ازدواج نمیبینه یکیم باهمه این شرایط خوب مجردی باز دنبال ازدواج کردنه

باید ببینی طرف چجوری فکر میکنه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

ببین دوتاش،بنظرم کسی که استقلال مالی داشته ماهی دوتومن کمه براش،علاوه بر اینکه شغل هدف مندی نداره 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨