2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاش اتفاقه 

انتخاب نیس 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

جفتش اتفاقه

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

عشق یه اتفاق ‌ ک وقتی افتاد هیچ وقت قرار نیس مال توبشه فقط فقط یه غذاب همین اخرش برا یکی دیگ میش توفقط میتونی از دور تماشاش کنی عاشق نشو سعی کن ازدواج کنی بعد عاشق شو اینجوری بهتر

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
و........  هیچوقت منتظر نباش که با انتخابت اون اتفاق بیفته😑😑😑😑قبل از انتخابت بزار اتفاق بی ...

اماتواین دوره عشقا همه ابکی 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

در جهان هستی چیزی به اسم حادثه وجود نداره هر چیزی پیش میاد بخشی از پازل روحی آدمو کامل می‌کنه باید درست دید.

چشم را باید شست جور دیگر باید دید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

قطعا درسته 

وگرنه چی باعث میشه منی ک اصلا از خونه بیرون نمیومدم اون موقع شب تو پارک باشم و از قضا اونم بیاد از کنارم رد بشه و بازم از قضا برگرده و من ببینمش و با ی نگاه عاشعاشقشم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
عشق یه اتفاق ‌ ک وقتی افتاد هیچ وقت قرار نیس مال توبشه فقط فقط یه غذاب همین اخرش برا یکی دیگ میش توف ...

حقیقت امر جمله قشنگی بود گفتم به اشتراک بذارم ولی این حرفتو قبول ندارم 

عاشق شدن اتفاقیه اما تویه ازدواج تو عشقت رو انتخاب میکنی 

اصلا اینجوری نیس با احترام نظرتونو قبول ندارم 

برا من دوتاش اتفاقی بود هم عاشقی ک بعد ۷/۸سال ناکام موند 

هم ازدواجی ک دست من نبود توی یه شب دوتاش سرم اومد 

عشقمو از دست دادم و افتادم وسط ی داستان جدید ک هنوزم درگیرشم برای من انتخابی درکار نبوده 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎