الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
عشق یه اتفاق ک وقتی افتاد هیچ وقت قرار نیس مال توبشه فقط فقط یه غذاب همین اخرش برا یکی دیگ میش توفقط میتونی از دور تماشاش کنی عاشق نشو سعی کن ازدواج کنی بعد عاشق شو اینجوری بهتر
وگرنه چی باعث میشه منی ک اصلا از خونه بیرون نمیومدم اون موقع شب تو پارک باشم و از قضا اونم بیاد از کنارم رد بشه و بازم از قضا برگرده و من ببینمش و با ی نگاه عاشعاشقشم
عاشق شدن اتفاقیه اما تویه ازدواج تو عشقت رو انتخاب میکنی
اصلا اینجوری نیس با احترام نظرتونو قبول ندارم
برا من دوتاش اتفاقی بود هم عاشقی ک بعد ۷/۸سال ناکام موند
هم ازدواجی ک دست من نبود توی یه شب دوتاش سرم اومد
عشقمو از دست دادم و افتادم وسط ی داستان جدید ک هنوزم درگیرشم برای من انتخابی درکار نبوده
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎