2777
2789
عنوان

انتقال جنین و جوش پریودی

4678 بازدید | 13 پست

دوستان کسی بوده که انتقال جنین داده باشه و بعدش جوش پریود زده باشه روز دهم انتقال هستم و بفرمایید جواب آزمایشتون مثبت بوده یا منفی 

من امروز هیچ علائمی ندارم . همه میگن درد پریودی دارن . خیلی دلم گرفته . دارم گریه میکنم . این خانومه ک میاد امپول میزنه برامم هرروز یه ساعتی میومد گفتم نیاد . دومیم ک اومد الان گوشیش خاموشه . بعد میگن نگران نباش آروم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز هیچ علائمی ندارم . همه میگن درد پریودی دارن . خیلی دلم گرفته . دارم گریه میکنم . این خانومه ...

خب این که خوبه نشونه پریودی نداری عزیزم .

تو رو خدا داروهاشو سر هیچی قطع نکن .این همه زحمت کشیدی 

ندادی اینقدر زود ناامید بشی هنوز شش روز تا آزمایشت مونده 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

عزیزم روز دوازدهم انتقالم هستم و شکر خدا مثبت شد آزمایش البته قبلش بیبی زدم وقتی دیدم دو خط شد آزمایش دادم 

من امروز هیچ علائمی ندارم . همه میگن درد پریودی دارن . خیلی دلم گرفته . دارم گریه میکنم . این خانومه ...

عزیزم روز چندمه انتقالته

عزیزم روز چندمه انتقالته

روز هشتمم عزیزم . میخوام روز ۱۲ بیبی بزنم . دیروز خیلی بد تیر کشید دلم . تخمدانها و اصراف نافمم همینطور . شما چه علائمی داشتی ؟ راستی مبارکت باشه ایشالله به سلامتی بغلش بگیری گلم

خب این که خوبه نشونه پریودی نداری عزیزم . تو رو خدا داروهاشو سر هیچی قطع نکن .این همه زحمت کشیدی&nb ...

نه قطع نمیکنم داروهارو . میگم هی باید پرستار عوض کنم ک بیاد امپول بزنه . واقعا ؟ اخه همه میگن درد پریودی داشتن

روز هشتمم عزیزم . میخوام روز ۱۲ بیبی بزنم . دیروز خیلی بد تیر کشید دلم . تخمدانها و اصراف نافمم همین ...

من روز هشتم لکه بینی داشتم انگار دنیا رو سرم خراب شد 

بعد از اون استراحت مطلق شدم و دوباره دهم مجدد لکه دیدم از عصبانیت بیبی زدم مثبت شد 

و با دکترم صحبت کردم گفت برو آزمایش که اومدن خونه ازمایش گرفتن شکر خدا مثبت شدم

علائم فقط خیلی رنگ پریده شدم 

کمر درد و دردای پریودی داشتم دکتر گفت قرص هیوسین بخور نزار آسپاسم عضلانی بگیردت 

برا همین میگم خوبه که درد نداری 

نگران نباش و به خودت استرس نده 

من دوروزه بشدت سرگیجه دارم طوری که از جام بلند میشم میخوام بیفتم 

من روز هشتم لکه بینی داشتم انگار دنیا رو سرم خراب شد  بعد از اون استراحت مطلق شدم و دوباره دهم ...

مرسی عزیزم . چمیدونم خداکنه منم مثبت شم . التماس دعا

من روز دو و سه لک قهوه ای دیدم . چندم سیکلت بیبی زدی ؟ جنینات چن روزه بودن ؟

مرسی عزیزم . چمیدونم خداکنه منم مثبت شم . التماس دعا من روز دو و سه لک قهوه ای دیدم . چندم سیکلت بی ...

ان شاءالله مثبت میشی عزیزم 

من نهم بیبی زدم 

من انتقال دومرحله ای بودم 

دوتا جنین سه روزه 

ودوتا جنین پنج روزه برام انتقال دادن 

مرسی عزیزم . چمیدونم خداکنه منم مثبت شم . التماس دعا من روز دو و سه لک قهوه ای دیدم . چندم سیکلت بی ...

سلام عزیزم 

شما باردار بودی؟ چندم انتقال ازمایش دادی 

منم روز 9 انتقالم صورتم جوش میزنه 

دیروزم بیبی زدم منفی شد😪نا امیدم

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
ان شاءالله مثبت میشی عزیزم  من نهم بیبی زدم  من انتقال دومرحله ای بودم  دوتا جنین ...

یعنی الان چهارقلو داری😍

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐