2777
2789
عنوان

اونایی که مستأجرن

531 بازدید | 35 پست

سلام دوستان، ی سوال دارم شماها که مستأجرین و چندسال یکبار جا عوض میکنید ، واقعا سختتون نیست، سایز پرده ها و فرش خور و..... هی عوض میشه با هر خونه ای؟؟؟؟چیکار میکنید با این معظل؟؟؟

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا سه ساله ازدواج کردم همون اول یکی از طبقه های پدرشوهرم زندگی میکردم بعد ازدواج برادرشوهر مجبور شدم نقل مکان کنم ولی چون همه جا گرون بودن و دور بودن پدرم گفتن بیاین طبقه پایین ما زندگی کنید همین یه جابه جایی حدود ۳میلیون پارسال پول پرده دادم حالا موکت و اینا حساب نکردم

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
پیش اومده خونه ۲۰۰ متری بوده  بعدش مجبور شدیم بریم خونه ۷۰ متری دو دست مبل نازنینو دادیم سمسا ...

وای چه بد، نباید اثاث اضافه کرد گویا

فکر اینکه تا ابد خونه نمیتونیم با این حقوق کارمندی بگیرم ادمو دیونه میکنه😏

خدا کمک کنه واقعا

بااین وضع حتی نمیتونیم خونه بخریم تااخرعمر اجاره نشین من پرده نمیزنم  حوصله ندارم

خدا کمک کنه واقعا

وای چه بد، نباید اثاث اضافه کرد گویا

ولی خب بودن کسایی ک با همین عقیده گفتن فعلا مستأجریم اینو نخریم 

اونو نخریم

هروقت خونه خریدیم میخریم و با این قیمتا هیچ وقت نشد خونه بخرن:)

بد زمونه ای شده داغ همه چی ب دلمونه