2777
2789

فقط اومدم اینجا بپرسم ببینم این اتفاقی که سر من اومده می‌تونه واقعی باشه یا یه جادوگری چیزی که با اجنه در ارتباطه بهم گیر داده . من متاهلم داشتم زندگیمو میکردم که یه نفر پیام داد گفت میخوام فالتو بگیرم، منم بهش گفتم اعتقادی ندارم برو بابا گفت فقط گوش کن، اولش شروع کرد روحیات منو گفت بعدش روحیات همسرمو ،البته اسم مادر میخواست ، دقیقا همه شون درست بود ولی به روی خودم نیاوردم گفتم شاید آشناس سرکارم گذاشته بعدش روز بعد موقع غروب توی بیرون ماشینم خراب شد چند ساعت معطل شدم تا اینکه به ماشین ایراد خودرو رد میشد دست بلند کردم اومد کمک و گفت پمپ بنزینت خرابه و پمپاژشو عوض کرد یه تومن گرفت . کارت اسم تعمیرکار هم همون اسم کسی بود که شانسا بهم پیام داده بود . خلاصه تموم شد رفت و روز بعدش باز اون فالگیر پیام داد گفتم برو بابا من خر نیستم داری سرکارم میذاری، گفت میخوای چیزایی بگم که فقط خودت میدونی ،دیروز دم غروب یه اتفاقی برات افتاده و خرج اضافه داشتی، گفتم ماشینم خراب شده چطور؟ گفت یه ربع فرصت بده بگم کجای ماشینت خراب بود، بهم گفت پمپ بنزینش بوده و اسم ماشینمم گفت من هنگ کردم . راستش ترسیدم . گفتم نکنه به بابام که زنگ زده بودم کسی کنارش بوده شنیده . فکرم هزار راه رفت یا نکنه کسی تعقیبم می‌کنه . خلاصه این یارو دوباره پیام داد حتی اسم یکی از اکانت های فیکم منو گفت که کسی نمیدونست و من واقعا هنگ کردم ، اصلا همچین چیزی امکان ندارد . نکنه کسی گوشی منو هک کرده و این حرفا، بهش گفتم هدفت از این کارات چیه میگه روی تو کراش دارم شبیه زن قبلی منی فقط میخوام کمکت کنم و توی روزهای آینده اگه آدمای هم اسم من اومدن کمکت که من میفرستم تعجب نکن . گفتم مزاحم نشو داری به زندگیم ضرر میزنی گفت من اصلا همچین قصدی ندارم اگه بخوای دیگه نیست میشم و هیچ موقع پیام نمیدم . منم گفتم نده، الان یک هفته از اون جریان گذشته و دیگه هیچ خبری ازش نیست . ولی ذهن من بدجور درگیره که کی بوده . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشانس بده یکی هم اینجوری به تور من بخوره کاش!

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

کسی نیست واقعا توی این مورد کمکم کنه ، ممکنه همش چرت و پرت باشه و یه آدم آشنا بخواد سرکارم بذاره؟ ولی آخه هرجور فکر میکنم هیشکی نیس اینا رو بدونه . ماشینم فقط همسرم و بابام میدونست . نمیدونم واقعا جریان چیه ، نه پول میخواست نه چیزی، هدفش چی بوده آخه 

خنده داره بگم ولی این سریال چرته بود اسمش احضار بود ایرانیه یکی دو سال پیش نشون میداد هک میکردن گوشی هارو به اسم فالگیر احضار روح میکردن یاد اون افتادم

احتمالا مشابه همین برات پیش اومده

کسی نیست واقعا توی این مورد کمکم کنه ، ممکنه همش چرت و پرت باشه و یه آدم آشنا بخواد سرکارم بذاره؟ ول ...

احتمال داره همسرت باشه ، اینکه گفته اگه بگی برو میرم منتظر بوده شما بگی برو ک دیگه ادامه هم پیدا نکنه