2777
2789

باباحالا خودرو ی چیزی حق دارید پول گذاشتین درنیومده ناراحتین ولی خداوکیلی بکشید بیرون از این گلزاربدبخت.چی کار کنیم خب زن گرفته که گرفته دیگه.خوش به حال ننه اش پسرش واسه پونصد هزارمین بار داماد شده 😉😂

خب ماچه گناهی کردیم هنوز ملت دنبال اینن کجا و چجوری بازنش آشناشده؟؟🙄 ول کنید بابا ساییده شدبدبخت دیگه نایی براش نمونده😂😂

خدت الن تاپیک درباره گلزار زدی😑

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

این گلزار همونیه که تواون جر یانات همه گفتن اله بله فحشش میدادن که مردمی نیست و  دنبال سوراخ موش بگرده🙄

حالا همه براش آرزوی خوشبختی میکنن و فالو دارنش امان از این مردم اماااان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک های گلزاردودسته اند یکی درمورد عروسی وحواشی گلزار یکی دیگه مخالفین زدن تاپیک درموردگلزار که چراتاپیک گلزارزدید😐

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
تو نت گذری دیدم. راسته میگن همسر گلزار ، پدرش ثروتمنده؟

نمیدونم والا برامم مهم نیست من رفتم خبر طلا و ماشین بخونت تونت اومده فیلم گلزار عروسی گلزار وای دیوونه شدم😂تازه فالو هم ندارمش ولی دوستام دارن میاد واسم

والا اولین باره🙄 اونم دربارش نزدم میگم بس کنید توروخدا

الن تو بگی اینا بس میکنن 

قبل توام هزار تا تاپیک اینجوری زدن...)

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

تاپیک های گلزاردودسته اند یکی درمورد عروسی وحواشی گلزار یکی دیگه مخالفین زدن تاپیک درموردگلزار که چر ...

خب میدونی چیه آخه تمومی نداره.

فیلم عروسب 

قد عروس 

سن عروس

نحوه آشنایی

.اولین عکس دونفره 

دومین عکس دونفره

سومین عکس دونفره .پس فردا ماه عسل پس ون فردا حاملگیش😂😂

ول نمیکنن خواهر جان.به خدااینا همه تاپی‌اییهکه زد ه شده ها

بله درسته .من سوالم اینه یعنی مردم ایران اینقدر بیکارن؟ 🙄

بیشتر از اینی که فکرشو کنی😐