2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی:)

فقط یاد گرفتم سال ۱۵۰۲ هیچکدوم ما نیستیم و اخرش هممون میریم پس هیچی ارزش اینکه فکرمون بخاطرش درگیر کنیم نداره

و اینکه هر چی خدا بخواد همون میشه نمیشه چیزی تغییر داد به زور

🤍

از هرکسی انتظار هرکاری رو داشته باش

به هیچکییی اعتماد نکن

منتظر نمون کسی بیاد زندگیتو درست کنه خودت زندگیتو بساز

واسه خودت حد و مرزی داشته باش

پیش هیچ کسی از خانوادت بد نگو

به هیچکس اعتماد نکنین ادما عجیب بد شدنه

هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش   تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ‌ـ๛☠🚮‏《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!                                                                          

زندگی واینمیسته برات 

هر یه دقیقه که تو داری با غم و رنج و هیچ کاری نکردن و غرغر میگذرونی اون بیرون ادمایی دارن زندگی رو پیش میبرنو و موفق میشن 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

اینکه زندگی کسل کننده نیست با وجود تمام سختی ها من زندگی رو دوست دارم و به هر چیزی ترجیحش می دم

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

دنیا دوروزه 

این همه اتفاقات و درگیری ها و دغدغه هایی که داریم برای میلیون ها ادم دیگه چه الان چه انسان هایی که در گذشته زندگی میکردن پیش اومده و همه ناراحتی و غم و شادی کشیدن و راه حل پیدا میکردن 

پس دغدغه هامون چیز جدیدی نیستن

رو خودمون کار کنیم که از دنیا و لحظات استفاده ی خوب و درستی کنیم که حسرت نخوریم

حَسبُنَاالله وَ نِعمَ الوَکیل💞 

هرکیو قضاوت کنی هر چی که باشه سرت میاد 

از هیچ کس نباید هیچ انتظاری داشت 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

با خدا باش و پادشاهی کن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن