2777
2789

سلام. وکیلای عزیز یا هر کسی که تو این زمینه اطلاعات دادره ممنون میشم کمکم کنه

اگه شوهری زنش رو منتع‌الخروج کرده باشه و زن بخوای برای مقطع دکتری خارج از کشور بره و پذیرش هم داشته باشه آیا میشه با رفتن پیش دادستان این ممنوع الخروجی رو برداره؟

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

مهریه ببخشید 

وکالت قانونی بگیر

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوندگی داره یگ مقدار از مهریه آزادکنین به جاش نه همشوووو🤏🏻

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
مهریه ببخشید  وکالت قانونی بگیر

من که اصلا گفتم بیا توافقی جدا شیم جلو نمیاد میخواد اذیت کنه

خیلی دوندگی داره یگ مقدار از مهریه آزادکنین به جاش نه همشوووو🤏🏻

یعنی اگه دوندگی کنم امیدی هست که تهش از دادستانی اجازه و بگیرم؟

دادگستری میری نامه میدن اینو شنیدم

اخه یکی بهم گفت میده اما یکی دیگه گفت نه دادستان در صورتی اجازه میده که مریضی صعب‌العلاج داشته باشه زن... برای تحصیل نمیدن

جدیدا  قانون گذاشتن   یا دارن میزارن که برای خروج نیاز به اجازه همسر نباشه   حالا نمی ...

فکر کنم هنوز تصویب نشده

یعنی اگه دوندگی کنم امیدی هست که تهش از دادستانی اجازه و بگیرم؟

احتمال ندادنش زیاده وکیل خوب بگیر ببین چی میشه گلم خیر به همراهت

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
همه چیشو توقیف کن 

این کا رو کردم ولی قانون کلا با مرداست....کلی راه فرار از پرداخت مهریه براشون بازه

احتمال ندادنش زیاده وکیل خوب بگیر ببین چی میشه گلم خیر به همراهت

نمیدونم...وکیل خوب میشناسی معرفی کنی؟