2777
2789
عنوان

کتاب مادران سمی❌🤱🏻با من بخون

3286 بازدید | 75 پست

دختر ها معمولا از مادرشان شکایت نمی کنند تا مبادا از جانب دیگران مورد قضاوت ،شماتت یا نصیحت قرار گیرند و به قدر نشناسی متهم شوند.

اما بر خلاف باور رایج بهشت زیر پای همه مادران نیست!!!

صرفاً فرزندآوری هیچ زنی را یک شبه به مادری دانا و شایسته تبدیل نمی کند. مطب روان درمانگران مملو از مراجعانی است که به شدت از جانب مادر خود آسیب روحی یا جسمی دیده اند.

﴿واین کتاب که امروز تمومش کردم در این مورده🥲🌱وخیلی برام مهمه بگم چون خیلیامون این مشکلو داریم﴾

سوزان فوروارد در این کتاب با ذکر مثال های واقعی به تحلیل و شناخت مادرانی می پردازد که به شیوه های مختلف به فرزندشان آسیب می رسانند و راه حل های کاربردی و عملی را که در مطب به بیمارانش ارائه می دهد با خوانندگانش درمیان می گذارد...

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

🤱🏻🌱ملاک های یک مادر خوب چیست؟

﴿مادر خوب﴾زنی نیست که از او انتظار برود صددرصد کامل و بی نقص باشد یا خود را قربانی فرزندانش کند. البته که مادری خوب نیز ممکن است بار مشکلات روحی عاطفی خودش را بر دوش بکشد نیازهای خاص خودش را دارد چه بسا شغلی داشته باشد که حاضر نباشد آن را از دست بدهد و....

اما اگر مجموعه رفتار ها ویژگی هایی که در اغلب موارد از او به عنوان مادر سر می زند در فرزندش باعث ایجاد حس ارزشمند بودن، اعتماد به نفس ،حمایت و محبوب واقع شدن شود پس به این معناست که این مادر در واقع وظیفه اش را به خوبی انجام میدهد.

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

🤱🏻❌ولی شخصیت مادرایی که تو این کتاب ازشون بحث میشه از این نوع مادر سالم نیستن و کاملاااا برعکس:

❌بسیاری از این گونه مادران احساسات فرزندانشان را جریحه دار می کنند.

❌با دختر خود رقابت می کنند.

❌با رفتارها و برخوردهای سرد خود آنها را نادیده میگیرند. ❌موفقیت‌های آنها را به خودشان نسبت می‌دهند و آن را زیر در نتیجه زحمات خودشان می دانند.

❌ در حمایت و پشتیبانی از آنها کوتاهی می‌کنند .

❌ و یا حتی آنهارا جسما و روحا آزار میدهند و تنبیه میکنند .

اما زمان هایی هم وجود دارد که همین مادر بد رفتاری آرام و امیدوار کننده دارد و آن هم معمولاً زمانی است که آنچه را می خواسته شما برایش تهیه کرده اید و بنابراین به مدتی کوتاه خوشحال است و نیازی به عیب جویی و شماتت شما نمی بیند!!!

و اینجاست که سوال میشه اصلا فرزند خودشونو دوس دارن؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

﴿آسیب سنگین از عدم وجود مادر پر مهر﴾ : مانند این است که این دختران را به حال خود رها کنی تا به تنهایی به حسی خوب درباره ی خودشان و جایگاهشان در دنیا دست یابند 🍃

این رفتارها موجب پیدایش بدانگاری ،بی ارزشی و عدم اعتماد به نفس در او میشود .

بعد ها این دختر برای باقی عمرش در وادی سردرگمی سرگردان و کلافه خواهد بود.

اغلب دخترانی که از موهبت داشتن مادری مهربان محروم بوده اند، ناخوداگاه ترسی فلج کننده از این دارند که مبادا ناخودآگاه به همان مادری تبدیل شوند که همواره قسم خورده اند هرگز نباشند .و اگر بچه دار شوندو درمورد فرزندانشان اشتباهاتی از انها سر بزند که ممکن است از هرمادری سر بزند،به این باور میرسند که محکومند مادری شبیه مادر خودشان باشند .دخترانی هم که فاقد فرزند هستند ، می‌ترسند که در ارتباط با دوستان یا همسرشان رفتاری مخرب نظیر رفتار های مادرشان از انها سر بزند مثلا ادم هایی باشند ایرادگیر ،سلطه جو یا عصبی ( همیشه خودمم به این فک میکردم🥲)

📖این کتاب بهتون کمک میکنه شاید برای اولین بار که یه درک درست از عشق پدر و مادر یا هرفرد دیگه ای توی زندگیتون به دست بیارین و زندگی و تصمیم گیری هاتون رو نجات بدین❤️

کتاب شامل دو بخشه تا نصف اول درمورد دسته بندی انواع مادرهای سمی﴿ مثل مادران خودشیفته ، کَنه ، بیش از حد کنترل کننده، مادرانی که هنوز خود به مادر نیاز دارند، اهمال کار ،خیانتکار یا آزار دهنده ی جسمی﴾ و تجربه های دختراییه که آسیب دیدن 

و نصف دوم این کتاب بهتون میگه اگه تجربه های مشابه و بد رو از مادرتون دارین باید چیکار کنین و چطور این وضعیت رو برای همیشه تموم کنین🥲

📖🌼﴿تکه هایی از کتاب﴾:

👸🏻شما به عنوان دختری بزرگسال مسئولید:

ادعای ارزشمند بودن کنید، به روشی که دوست دارید زندگی کنید، رفتارهای آسیب زننده ای را که از شما سر میزند تشخیص و تغییر دهید ،به اقتدار و توان بزرگسالی تان دست یابید، رفتارهایی را که درست مانند رفتارهای مادرتان است تغییر دهید.

👸🏻🌸اصول حقوق دختران بزرگسال:

🌸شما حق دارید که با احترام با شما رفتار شود .

🌸شما حق دارید که مسئولیت خطا و بدرفتاری‌های هیچ فرد دیگری را بر عهده نگیرید.

🌸 شما حق دارید عصبانی شوید .

🌸شما حق دارید نه بگویید .

🌸شما حق دارید اشتباه کنید .

🌸شما حق دارید که عواطف عقاید و دلایل خودتان را داشته باشید.

🌸شما حق دارید فکر یا تصمیم تان را تغییر دهید .

🌸شما حق دارید درباره تغییر مذاکره کنید .

🌸شما حق دارید حمایت عاطفی یا کمک بخواهید .

🌸شما حق دارید به رفتار یا انتقاد ناروا اعتراض کنید.

🤱🏻❌یک نمونه از رفتار مادرای سمی که از این کتاب خوندم:

ژانت برایم گفت که از کودکی مادرش از طریق مقایسه او با سایر مردم همواره حس حسادت را در او تحریک می کرد: مادرم همیشه تکه هایی از روزنامه و مجلات را که در مورد ازدواج یا موفقیت های شغلی دیگر زنان بود نگه می داشت تا آنها را به من نشان بدهد یا به من تلفن میزد و میگفت: راستی از دخترعمویت ایمی خبر داری؟

شنیدی نامزدش برای سه هفته اورا به جنوب فرانسه می برد؟البته که من نامزد نداشتم تا درباره او با مادرم صحبت کنم و فقط میگفتم :چه خوب !خوش به حالش... ولی مادرم گفت و گو را در این جهت ادامه میداد که: معلوم است که خوش به حالش! تو چرا نمی توانی از این نامزدها برای خودت پیدا کنی؟؟؟ و با اینگونه سرزنش ها و گفتگوها حس بدی به من منتقل می کرد طوری که از اینکه برای دختر عمویم خوشحال شده بودم پشیمان می شدم و به او حسادت میکردم!

البته که مفهوم پیام چنین مادرانی در این مواقع واضح و آشکار است_ مسابقه را باختی. تو به اندازه دختر عمویت زیبا و جذاب نیستی چه مشکلی داری؟

اگر شما خواهر و برادری داشته باشید چه بسا مادر رقابتی تان سعی کند با تحریک حس رقابت و حسادت در آنها کنترل اوضاع را در دست بگیرد .در خیال چنین مادری یکی از فرزندان محبوب او میشود که همه کارها را درست انجام دهد و همواره از او حمایت و طرفداری می کند در حالی که یکی دیگر از فرزندان بزِ گَرِ گَله می شود و دائم مورد تنبیه و سرزنش قرار می گیرد!

کارن دختر دیگری بود که تحت فشار بود و از مادرش میگفت: 

مادرم خیال می کند آدم شوخ طبع و بامزه‌ای است اما در واقع بسیار تلخ و زبان است .به خصوص در مورد من. مثلا اگر لباسی را که برایم در نظر می‌گرفت نمی پوشیدم مسخره و تحقیرم میکرد!

۷.....۸ ساله بودم که در فروشگاه لباسی را انتخاب کردم و وقتی آن را پوشیدم و از اتاق پرو بیرون آمدم مادرم رو به دوستش کرد که همراه ما برای خرید آمده بود و گفت: کی باور میکند که دختر من چنین لباس آشغالی را بپسندد ؟بعد هر دو به من خندیدند. این رفتارشان بدجور خجالت زده ام کرد .فقط آنجا ایستاده بودم و می لرزیدم .تا اینکه مادرم رو به من کرد و گفت که زود برو و آن لباس را دربیاور .یک پیراهن زرد گلدار بود و با اینکه من هم رنگ زرد و هم پیراهن های گلدار را خیلی دوست داشتم بعد از آن روز دیگر هرگز نه زرد پوشیدم و نه گلدار.....

شما مسئول زندگی ،خلق و خو،احساسات یا تصویر دستکاری شده ی مادرتان از خودتان نیستید.اینها همه متعلق به اوست و هرقدر هم از این بابت احساس گناه کنید ،وظیفه شما ایجاد حد و مرزی منطقی و محترمانه بین دنیای خود و مادرتان است.

تعیین این حد و مرز ضروری است چون تا زمانی که تمام تمرکز شما بر مادرتان باشد هیچگاه فرصت نخواهید یافت که بفهمید خودتان کیستید و چه میخواهید!انگار که هویتی نداشته باشید.

و این کتاب توی بخش دومش یسری راهکارا و تمرینا میده که حالتون رو خوب کنین و بتونین مشکلتونو حل کنین ❤️

حتما با من بخون❤️