2777
2789
عنوان

۴ ساله تو عقدم عروسیمم بهم خورد

828 بازدید | 24 پست

دی ماه سال ۹۸ عقدم بود که درست یه ماه بعدش کرونا اومد از اولش قرار بود دوران نامزدیمون یکم طولانی باشه در حد یک یکو نیم سال کروناهم اومد شرایط سخت شد تالارا بسته شد ماهم نمیخاستیم بدون مراسم بریم سرخونه زندگیمون تو عقد موندیم تا اینک نیمه دوم سال ۱۴۰۰ بود ک کم کم تو شهرمون تالارا باز شدن ومیشد عروسی گرفت ماهم گفتم بمونه بعد عید عروسی رو میگیریم سال۱۴۰۱ ک شد بعد تعطیلات قصدمون جدی شد وام ازدواج ثبت نام کردیم از شانس بدمون یکسال طول کشید واممون بدن دقیقن ۱۶ فرودین ثبت نام کردیم ۱۵ اسفند واریز کردن هم من هم همسرم با کمک وام  میخایم عروسی بگیریم بخاطر همون باید بازم صبر میکردیم اسفند ماه ک واریز کردن گذاشتیم بعد تعطیلات سال ۱۴۰۲ رفتیم کل جهازمو تکمیل کردیم تالار بیعانه دادیم برای ۲۲ تیر حالا یکی دوهفته پیش دایی شوهرم میزنه با پدرشوهرمم اینا دعوای بدی میکنن در حد شکایت و دادگاه و بزن بزن حالا داییش گفته نمیزاره پدربزرگ و مادربزرگش بیان عروسیمون ومادرشوهرمم گفته عروسی رو بندازیم بعد محرم صفر ک اشتی کنن اگ مامان بابام عروسی پسرم نیان ب چه درد میخوره ولی من دیگ نمیتونم تحمل کنم چند ماه دیگم اینطوری بمونم دارررررم دیوونه میشم چه تضمینی هس بعد محرم صفر اشتی کنن اگ بدتر شد چی اگ یکی مرد چی چیکار باید کرد مامانم عصبیه زنگ زد به مادرشوهرم گفته بیاید جهیزیه دخترمو بنویسید ببرید بسه دیگ حق باکیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیایید بنظرم به قول خودت از کجا معلوم بعد محرم آشتی کنن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

چه حوصله ای داری حالا این عروسی چیه که اینقد منتظر موندی به جاش برین یه مسافرت خارج از کشور  حال کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c