2777
2789
عنوان

چشم زخم

539 بازدید | 20 پست

به چسم زدن و اینا اصلا اعتقاد نداشتم ولی شوهرم ی پولی دستش اومد مغازشو خیلی رونق داد و یکم طلا واسه من گرفت خدا شاهدا ۵ ماه میشه از اون روز تاحالا ی روز خوش ندیدیم مخصوصا من هر روز هر روز ی مشکل یا بیماری واسم پیش میاد

بنظر شما چشم زدن درسته وجود داره یا من حساس شدم؟؟چیکار کنم تموم شده خسته شدم از این همه بیماری بدنم کم اورده خدایی😔😔😔

شوهرمم چند روزه باهام حرف نمیزنه میگ خسته شدم هی مریضی

اول فکر کنید شوهرم دماغش شکست

برگشت سرما خوردیم بدجور در حد کرونا

اون گذشت دعوای خونوادگی پیش اومد نزدیک ی ماه باهم سرد بودیم اون گذشت یهو دندون درد گرفتم الان از این مرحله هم گذشتیم ت  دمای ۴۰ درجه سرما خوردیم هر دومون نفسمون بالا نمیاد چشام بزور باز میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چه حرفیه 

حتی حدیث داریم میگن بیشتر کسایی که تو قبرستان هستن بخاطر چشم زخمه (دور از جون شما و همسرت ) 

هر شب اسفند دود کن. ذکر بگو 

موقع اذان بزار صدای تلویزیون بپیچه تو تلویزیون. هر از گاهی صدقه بده 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

منم آبان ماشین گرفتیم، از اون موقع هزار تا بلا سرمون اومد اعتقاد دارم و میدونم ک وجود داره برو پیش ...

بخدا دیگ اونقد مریض شدم دلم‌میخواد گریه کنم هیچی‌نمیتونم بخورم از از شدت درد هرچی‌میخورم‌بالا میارم ینی در حدی حالت تهوع داشتم میگفتن بارداری

دندونپزشکی رفتم مردم از دردش میترسن من راه ب راه زیر دست دکتر اوق زدم از اثر امپولش

منم آبان ماشین گرفتیم، از اون موقع هزار تا بلا سرمون اومد اعتقاد دارم و میدونم ک وجود داره برو پیش ...

شما هم همین طور عزیزم جلوی ماشین تون قربانی کنید ی چیزی رو گوشت هم بین فقرا تقسیم کنید

بخدا دیگ اونقد مریض شدم دلم‌میخواد گریه کنم هیچی‌نمیتونم بخورم از از شدت درد هرچی‌میخورم‌بالا میارم ...

منم انقدر اتفاقای عجیب و غریب برام افتاد ک 

به همسرمم میگم قربانی کنیم گوش نمیکنه