2777
2789
عنوان

سریال ک قشنگیش مثه سقوط باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست
خاتون  مانکن هم گناه هم محشره

وای من از مانکن متنفررر بودم 

حیف وقتی که پاش گذاشتم

خیلی بی محتوا بود

ولی خاتون هم خیلی قشنگ بود

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اولش بود اصن قشنگ بود کلا 

اره قشنگ بود اما عاشقانه نبود دوست عزیزم اگه قسمت اولش بگی یک‌عشق پر رمز و راز داشت قسمت 3هم که شوهرش مرد بقیشم بکش بکش بود  

قهوه ترک نگاه کن 4قسمتش آمده 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
دقیقا منم فکرمی‌کنم سر از داعش در میاره 

مامان منم همش میگه مطمئنم پرهام رو داعشیا گرفتن😁

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
دقیقا منم فکرمی‌کنم سر از داعش در میاره 

عه من هنو شرو نکردم ببینم پس قشنگه می ارزه ب دیدنش؟

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
وای من از مانکن متنفررر بودم  حیف وقتی که پاش گذاشتم خیلی بی محتوا بود ولی خاتون هم خیلی قشن ...

اره خاتون واقعا قشنگ بود اما مانکنم باهاتون هم نظرم حیف وقتی که پاش بزاری 

رهایم کن هم قشنگه قهوه ترک 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
وای من از مانکن متنفررر بودم  حیف وقتی که پاش گذاشتم خیلی بی محتوا بود ولی خاتون هم خیلی قشن ...

والا از خیلی فیلم های جدید مثل رهایم کن بهتر بود حداقل قابل تحمله من به خاطر مریلا زارعی دیدمش

شاید ژانری که میخوای نباشه ولی هیولا هم خیلی قشنگ بود

هم خیلی خنده داره و هم عین حقیقت جامعه رو توی قالب طنز میگه

مانکن رو دیدم  یاغی رو نه

قشنگه ببین بی گناه هم قشنگ و غمگینه همگناه یکم آروم پیش میره حوصله سر بره 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
مامان منم همش میگه مطمئنم پرهام رو داعشیا گرفتن😁

اره حتما فیلمش جالبه