2777
2789
عنوان

سریال ک قشنگیش مثه سقوط باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست
والا از خیلی فیلم های جدید مثل رهایم کن بهتر بود حداقل قابل تحمله من به خاطر مریلا زارعی دیدمش

رهایم کن رو ندیدم ولی مانکن فقط زرق و برق الکی داشت 

عین این فیلم ترکی های آبکی جدید که هیچی واسه گفتن ندارن فقط تجملات الکی 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
عه من هنو شرو نکردم ببینم پس قشنگه می ارزه ب دیدنش؟

اره قشنگه

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست شیر تعریفشو شنیدم قشنگه؟

آرهههه خیلیی چرا اسمش نیومد ب ذهنم بهت بگم  🙄شهاب حسینی عشقه❤️

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
قسمت چهارشو شما دیدین؟ حامد بهداد نقشش چیه؟ اسمش چیه؟ من‌درست ندیدم چهارشو

اسمش دانیال در حال حاضر با ترانه دوست شده بردش یک پانسیون ارزونتر که از دوستاشه  گفت تو کار خرید و فروش ماشین امروز گذاشت قسمت 4

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
پوست شیر تعریفشو شنیدم قشنگه؟

اره دوست عزیز پس شما چی دیدی 😂

رهایم کن رو ندیدم ولی مانکن فقط زرق و برق الکی داشت  عین این فیلم ترکی های آبکی جدید که هیچی و ...

آره بیشتر بخاطر بازیگراش دیدم و دوسش دارم 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
😂😂😂من فیلمارو وقتی خوشم نیاد وسطش ول میکنم

زحمت کشیدی حداقل برای وقت خودت ارزش قائل شو‌دوست عزیز 

😂😂😂من فیلمارو وقتی خوشم نیاد وسطش ول میکنم

فعلا اولویتتو رو یاغی و پوست شیر بذار قشگنتراز بقیه سریالاس ب من اعتماد کن سلطان فیلم سریالم🤣