2777
2789
من افسرده گی دارم ولی دائم درحال جنگ هستم

منم🥺👍🏻

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت اگر میتونی هدف تعیین کن خود ب خود درونت انگیزه شکوفا میشه

درمان این مریضی از خودش سخت تره بخدا یهو یکم خودمو پیدا میکنم انگیزه میگیرم دوباره ب حالت قبل برمیگردم 

میشه یکم کمکمون کنید حالا ک اینجایید با خستگی بدن چی کنیم خیلی بدنم خستس همش د لم میخواد دراز بکشم ...

از علائم کلاسیک افسردگی با توجه به اینکه شما افسرده هستید ، اهمال کاری هم میتونه باشه 

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان
درمان این مریضی از خودش سخت تره بخدا یهو یکم خودمو پیدا میکنم انگیزه میگیرم دوباره ب حالت قبل برمیگر ...

من پارسال اواخر اردیبهشت یهو حالم بد شد امپول پروژسترون زدم پریود نمیشدم حالم بد شد

مجبور شدم برم روانپزشک

دوماه سرتالین خوردم بهتر شدم خودم بعد قطعش کردم

تو این مدت کتاب زیاد خوندم باشگاه رفتم

حالم بد بود ولی به خودم خیلی کمک کردم

تشخیص دکتر وسواس فکری بود

از علائم کلاسیک افسردگی با توجه به اینکه شما افسرده هستید ، اهمال کاری هم میتونه باشه 

همش میگم پاشم درس بخونم کار انجام بدم مثلا یه شب قبل میگم فردا اینکارو انجام بدم باز فردا غرق یه مشت خیالبافی چرت و پرت و افکار منفی و آزار دهنده میشم ترجیح میدم دوباره بخوابم از صداها فرار میکنم دلم سکوت و آرامش میخواد دلم میخواد از صبح تا شب کسی بهم کار نداشته باشه

خوندم🙂 می‌خوام درمورد زندگی بیمارها که اونا و ب اینجا کشید بدونم

من زیاد تو حوزه آسیب شناسی فردی وارد نمیشم دو عامل یکی مصرف مواد و سابقه ژنی عامل بیماری های شدید روانی هستن

همش میگم پاشم درس بخونم کار انجام بدم مثلا یه شب قبل میگم فردا اینکارو انجام بدم باز فردا غرق یه مشت ...

اعمال تکراری و وارسی نداری؟

اعمال تکراری و وارسی نداری؟

چرا وسواس ک دارم بیشتر فکریه چند ساله درگیرم توهین ب اعتقادات. فکرای جنسی .ترس از دست دادن عزیزانم .ترس کشتن کسی و انواع دیگه ای هم دارم الان نمیدونم چرا مغزم قفل کرد یهو

عملی دارم اما کمتر شستن پاهام وسواس مربوط ب پاکی نجسی

ولی خیالبافی خیلی دارم یه مشت خیالات چرت و پرت مثل یه فیلم میمونه راجب خودم همش تو ذهنم میاد دیگه بیزارم از این خیالا خیلی چرت و پرتن