2777
2789

فقط یدونش درست سه تا اتاق دیگش خیلی زشته دیواراش زرده کثیف چرکی ت کف حالمون سنگ هست بمظرتون وام بهزیسنی میده درستش کنیم 

نه تلویزیون داریم ن کمد ن کولر چیکار کنم ای خدا

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲۰شالگی تو یه خونیه وثل غار زندگی میکردم الان ازدواج کردم خونم خوشگله فقط ۸۰متره راضیم تازه دلم برای خونه ی مثل غارمون تنگ شده

من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد

شما خودتون مهم هستین و دوستاتون به خاطر شما میان نه درو دیوار خونه

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
تا ۲۰شالگی تو یه خونیه وثل غار زندگی میکردم الان ازدواج کردم خونم خوشگله فقط ۸۰متره راضیم تازه دلم ب ...

خخونتونو ن چجوری بود 

خونه واسه خودتونه یا مستاجری؟

اکر واسه خودتونه خداروشکر کن چون خیلیا ندارن ایشالا یه چند وقت دیگه آروم آروم درستش میکنید 

اگر مستاجریه که میتونید جا به حا بشید یه جا بهتر

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

فعلا خداروشکر کن ک خونه دارید سعی کن خودتون رنگ کنید هزینش کمتره با این فرچه غلتکیا

ااخه دیوارش یکیش بلوک یکیش سیمان کف حالمون سیمان نیست کلا سنگ 

خونه واسه خودتونه یا مستاجری؟ اکر واسه خودتونه خداروشکر کن چون خیلیا ندارن ایشالا یه چند وقت دیگه آ ...

ااره مال خودمون 

سریع برو لینک زیر تاس شانست رو بنداز😍 جشنوووواره جدید داده دیحیییی 😍 https://bnmod.ir/invite?i ...

جون مادرت تموم کن این بازی کثیفوووو😤

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍