2777
2789

سلام. تا حالا رفتین که نتیجه داشته باشه؟

من خیلی عصبی و پرخاشگر شدم اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم. زود از کوره در میرم و حتی بعضی وقتا بچمو میزنم. 

بعدشم میشینم کلی گریه میکنم. 

خیلی دلم میسوزه برای بچم. میدونم مشکل از خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عصبي هستم و پرخاشگر، به نظرم روانپزشك بهتره چون  فعلا طرف حسابت تو خونه بچه هست و از لحاظ فيزيكي و روحي داره اسيب ميبينه، يه مدت تحت كنترل باش بعد خودشون دارو رو حذف ميكنند

روان پزشک برای حملات استرس ودلشوره و نگرانی بی خودی خوبه البته اگه وجدان داشته باشه و قرصای قوی نده که بدتر شی ولی روان شناس خوبه اگه اگه خدا شناس باشه راه حل الکی نده وای بنظرم درونت خنک کن تا عصبانیتت کم شه چیزای خنکی بخور بنظرم یه کم افسردگی گرفتی باید باید افسردگیت از بین ببری
نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی
روانپزشک رفتن دوستان...تاثیر داشته خیلی زیاد...خودم روانشناس رفتم اصلا تاثیری نداشت فقط حرف میزد اصل ...

روانپزشک هم مثل روانشناس میشینه به حرفات گوش میده یعنی؟؟ هزینش و اینا چقدره؟؟

روانپزشک هم مثل روانشناس میشینه به حرفات گوش میده یعنی؟؟ هزینش و اینا چقدره؟؟

نه زیاد وقت نمیزاره....بر پایه دارو هست....خیلی اجازه بده اتاقش باشی ده دقیقه😂😂😂دفترچه داری؟؟؟؟

خوب شد؟؟؟؟
روان پزشک برای حملات استرس ودلشوره و نگرانی بی خودی خوبه البته اگه وجدان داشته باشه و قرصای قوی نده ...

شهری که من زندگی میکنم دکترای خوبی نداره. بعید میدونم روانشناس یا پروانپزشک خوبی هم اینجا باشن

هزینه روانپزشک چطوریه؟؟ ساعتیه؟ میشینه به حرفات گوش میده ؟؟

بستگی داره پیش کی بری

برا من متخصص روان تنی بود 

حدود نیم ساعت اتاقشون بودم باهام صحبت کرد

بعد فرستاد نقشه برداری ذهن

مطابق اون برام دارو نوشت

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم