2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی سخیش چی اینکه گناه نکنی من همیشه می ترسیدم و انجام نمی دادم. تا اینکه تو یک گروه چند نفر تشو ...

خب چه نتیجه هایی دیدی؟

تو اون گروه چله را گرفتن حاجت گرفته بودن؟

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹
میدونی سخیش چی اینکه گناه نکنی من همیشه می ترسیدم و انجام نمی دادم. تا اینکه تو یک گروه چند نفر تشو ...

گروه دارید هنوزم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اینقدر این چهل روز خوب بود اینقدر من این یک ساعت رو دوست داشتم که الان که تاپیک شما دو دیدم اشک اومد ...

حتما باید از چهارشنبه شروع بشه؟؟

چجوریاست ((:

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب چه نتیجه هایی دیدی؟ تو اون گروه چله را گرفتن حاجت گرفته بودن؟

اون یک گروه دیگه بود بچه ها تشویقم کردن.

من برای بیکاری شوهرم خوندم ولی اوایل که شروع کردم خواب دیدم که خودم جایی مشغول به کارم تقریبا وسط های چله بود خودم دقیقا مشابه همون کار که تو خواب دیدم رفتم سرکار خداروشکر راضی هستم.

ولی دوست دارم باز هم چله رو انجام بدم

اینقدر این چهل روز خوب بود اینقدر من این یک ساعت رو دوست داشتم که الان که تاپیک شما دو دیدم اشک اومد ...

میدونم شنیدم

اگ میشه هر چی راجع بهش دیدی را بگو امیدوار بشم خدا خیرت بده

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹