2777
2789

بچه ها بیایین راهنماییم کنید چه غلطی کنم😀

ببینید من یه دختر مستقل البته فقط از نظر مالی و خداروشکر درآمدی و کار متوسطی دارم که دستم تو جیب خودم باشه . ظاهر خوبی دارم و اکثرا میپسندن ، از ۲۰ سالگی خواستگار و موقعیت ازدواجی داشتم ، آخریش همین اول سال بود پروندمش سنمم کم نیس که بگم زوده ، سی سالمه .

تا حالام تو عمرم رل نداشتم و کلا عاشق کسی نشدم و نمیشم . از ازدواج از لحاظ مالی و عاطفی بدم نمیاد تامین باشم و خوبه یکی همدلت باشع ولی یه مسئله ای دارم که نمیدونم باهاش چیکار کنم اینه ک من بدجوری از رابطه جنسی بدم میاد و بدبختی اساس ازدواجا هم همه روابط جنسی و ... . تامین نکنی بدرد ازدواج نمیخوری و طرفتم تحملت نمیکنه . حالا ازدواج برای منی که به روابط زناشویی جنسی به چشم یه کار بیهوده نگاه میکنم بنظرتون تصمیم درستیه ؟ از طرفی نمیتونم به خانوادم بگم من نیاز جنسیم صفره و از طرفی ام نمیتونم تا آخر مجرد و تنها باشم تو فرهنگ ایران خیلی سخته 🫠😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

شما که تا الان عشقی نداشتی از کجا اینقدر مطمئنی که توی رابطه صفری؟

بعدشم اگر عاشق طرف باشی بهت محبت کنه و کلن عشق بازی و این صحبتها 

مشتاق میشی برای رابطه

خانم گل یه چیزی بگم 

الان چون مجردی شما این احساس رو داری 

همونطور که خودت گفتی 

نیاز مالی ....عاطفی....و 

نیاز جنسی میشه بخشی از نیاز عاطفی و کامل کننده هم هستن 

یعنی اگر با همسرت رابطه عاطفی خوبی داشته باشی 

رابطه جنسی هم خوبه 

و اگر رابطه جنسی خوب باشه رابطه عاطفی هم بهتر میشه 

کاملا مرتبط با هم هستن ....

ببخشید اینطور میگم اینم یکی از نیازهای ماست 

الان چون طعم و لذت این رابطه رو احساس نکردی خوشت نمیاد 

بعد ازدواج حتی اگه نباشه دلت میخواد  

عزیزم  شما که تا الان عشقی نداشتی از کجا اینقدر مطمئنی که توی رابطه صفری؟ بعدشم اگر عاشق طرف ...

از جایی نمیدونم ولی درونمو که میتونم بفهمم چ خبره . من تا این سنم حتی اصلا نمیدونستم خودارضایی چیه😆 من بعضیارو میبینم خیلی درگیرن همیشه تو تخیلاتن 

با مشاور صحبت کن و حتما به همسر آینده ت بگو این حرفا رو عادی نیست اصلا

ببخشید ولی مسلما همسرم میگه بیجا کردی با من میخای عروسی کنی 😄 چجوری درمان میکنن مشاورها شما میدونید؟